Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można sprawdzić kto nas podglada na Facebooku i messengerze

Polecane posty

Gość gość

Witam. Wiem że nie ma normalnych sposobów zagwarantowanych przez program i portal. Ale może na podstawie innych znaków da się. MP tych kwadratów na stronie ze znajomymi albo z podpowiedziami osoby które możesz znać. Jakie są wasze przemyślenia na ten temat?

Gość gość
Nie wiem, nie korzystam z tego szajsu :p

Gość gość
nie da sie, podglądać mozesz sąsiadów przez judasza, w internecie moze cie podglądać tylko sam facebook, policja, abw, cba, cbś i PIS

Gość gość
...bo my z PO już nie, teraz możemy najwyżej jeść kupę a będzie jeszcze gorzej 😭

Gość gość
Nie. Te wszystkie programy to oszustwa.

Gość gość
Raczej, kied pejsbuk się pyta "czy znasz użytkownika..." to znaczy, że to ktoś, kto wszedł na twój profil. Kiedyś wyświetlił mi się profil kobiety, która kiedyś była moją taką półszefową, a teraz siedzi na kasie w jednym ze sklepów, w którym robię zakupy. W takie zbiegi okoliczności raczej nie wierzę...

Gość gość
fejsbuk cie sledzi i zapisuje informacje o tobie nawet jesli nie siedzisz na fejsie...poczytaj co to są pliki cookies i jak działają i dlaczego UE wprowadzila obowiązek informowania uzytkownikow ze dana strona korzysta z takich plików i po co...pewnie 99 procent ludzi nie czyta tego i klika akceptuje, ok, zamknij, jem ciasteczka itp google tez sledzi o ile się nie wylączy takich opcji, kiedys na laptopie widzialam w polecanych filmy na youtube na temat ktorych ogladalam je 100 km dalej dwa dni temu na smartfonie, potem doszłam do tego ze na podstawie tej samej sieci wifi i plików cookie zbierają informacje co do tematu i pytania - te programy nie dzialają, facebook nie udostępnia API programistom do takich celów wiec jak moze takie cos dzialac - nie moze

Gość gość
No właśnie. Te osoby które mogę znać to są te które oglądały profil. A jak sprawdzić kto ze znajomych oglądał?