Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi?

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu spotykam się z pewnym facetem. Wydawałoby się bardzo fajnym, super się dogadujemy, cały czas mówi mi jak bardzo się cieszy ze mnie poznał....sprawiał wrażenie zaangażowanego. Az do czasu. Od wczoraj wogole ucial kontakt. Tak bez żadnych wyjaśnień dzwoniłam 2 razy i pisałam sms ale cisza. Nie wiem co o tym myśleć....miała któraś podobna sytuację?

Gość gość
ojej, nie pasuja ci nagle emocje?

Gość gość
Typowe w tych czasach... Faceci to tchórze, często kończą w ten sposób znajomość. Tak najłatwiej, najwygodniej, bez tlumaczenia się. Byćmoże ma inne opcje, może właśnie poznal inna laskę. Olej go totalnie, nawet jak nagle mu się przypomni i napisze to nie odpisuj, miej wy... E. On się pewnie znowu odezwie gdy z inną mu nie wyjdzie. Nie bądź jedna z opcji i zapomnij o nim.

Gość gość
a co tu myśleć idiota i tchórz, odpuść go sobie

Gość gość
A już miałam nadzieję że poznałam normalnego faceta.

Gość gość
O losie,jeden dzień dopiero a ta już płacze na kafeterii i wyzywanie faceta :O jprdl

Gość gość
Poznaje miłą ładną kobietę, myślę super ale mam szczęście, spotykamy się już jakiś czas, i co spotkanie odkrywa się przede mną coraz bardziej, z każdym dniem pokazuje że nie jest wyjątkowa tylko taka sama jak inne, w końcu stwierdzam że jest poprostu głupia. Nie chce być niemiły i nie mówię jej co i jak bo padły by same niecenzuralne słowa. Do tego nie chce palić mostów bo mimo wszystko dobrze ciągnie i jak się spotkamy gdzieś na imprezie to może uda się zawleczkę ja do wyra. Tyle w tym temacie.

Gość gość
00:29 Jesteś facetem? A jaka to dla ciebie kobieta głupia, co wg ciebie o tym świadczy? tak pytam z ciekawości

Gość gość
A o czym świadczy dla ciebie że facet jest głupi. Może być głupia lub naiwna lub łatwa lub mieć inną cechę która ja dyskwalifikuje jako życiową partnerkę, coś co od razu nie widać tylko wychodzi z czasem, i nie musi być to cecha negatywna. Np moja była kobieta każdą decyzję konsultowala z matką, mama to mama tamto, jeśli nowa laska zacznie robić podobnie to od razu ucieknę.

Gość gość
A on dalej milczy. Ja p*****le faceci są naprawdę niezrozumiali.

Gość gość
Wy kobiety macie jednak problem z myśleniem. Od kiedy cisza oznacza chęć rozmowy? Jaki masz problem, wszystko jasne.

Gość gość
Może miał wypadek albo go pobili i leży na oiomie, uciekaj od chama, ratuj się kobieto, nie lekceważ tego co ci twój rozum podpowiedział, to gnida niewarta takiej inteligentnej kobiety :-D

Gość gość
Klasyczne zachowanie faceta tchórzliwego, który nie potrafi powiedzieć w czym problem. Albo uznał, że jesteś łatwa i Cię olał. Albo zrobił test, który właśnie oblałaś wydzwaniając do niego (zasada nr 1. nigdy, przenigdy nie pisz do faceta jeśli ten nie odpisze na dwie kolejne wiadomości, tym bardziej nie dzwoń!). Albo to zwykły babiarz i właśnie poznał kolejną ofiarę i niedługo znów się znudzi i zapoluje. Moja rada: zupełnie się tym nie przejmuj. Ten facet nie był Ciebie wart.

Gość Zagorzały czytelnik forum
Typowy A, pewnie przystojny.... Naopowiada bajeczek, podyma i poszuka innej. Nie martw się, kiedyś zaczniesz patrzyć na B, oni z reguły nie kłamią.... no ale są nieatrakcyjni niestety. Więc używaj z następnym A póki cię chcą.