Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o wygląd kobiet

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, mam jedno pytanie dotyczące wyglądu kobiet, a bardziej ich fryzur. Dlaczego uważa się, że kobieta o krótkich włosach, powiedzmy do kości policzkowych, jest nieładna, nieatrakcyjna? Czy stawia się tylko na długość za ramiona? Jak to w końcu z tymi poglądami jest?

Gość gość
no długie włosy są seksowne i tyle w temacie! Mozemy się upierać, że nie zawsze, że nie każdej pasują, to ja powiadam, zawsze! Nawet jak są zniszczone, to tylko zazdrosna koleżanka zauważy, ale zapewniam Cie, żaden facet nie zwróci uwagi na rozdwojone końcówki...

Gość gość
wolę wasze tyłki od kłaków

Gość gość
19;56 nie, no jak któraś ma zniszczone siano na głowie, albo tłuste długie włosy, to nie opowiadaj że to jest seksowne, a kto tak nie twierdzi ten zazdrosny.

Gość gość
Radzę żebyś nie zadawała takich pytań. Skoro wolą długie nawet sianowate to niech wolą, nie patrz na to :) Sama miałam długie włosy choć tylko dlatego że takie było gadanie że lepsze, seksowniejsze itp męczyłam się w nich, mam dużo włosów które dodatkowo są grube i ciężkie więc ciągle byłam zła że są ulizane. W końcu zmądrzałam. Czemu mam podobać się innym a nie sobie, czemu niby przekonanie innych ma być ważniejsze? Obcięłam włosy do brody, mocno cieniowane, tylko grzywka sięga do czubka nosa. W końcu się sobie spodobałam, włosy w końcu mają objętość są zwiewne, lekkie o to mi chodziło :) Nie mam zamiaru ponownie zapuszczać włosów. A o dziwo komplementów dostaje więcej teraz niż jak miałam długie.

Gość gość
Długie są seksi i tyle w temacie, ta sama ładna dziewczyna zawsze korzystniej wygląda w długich włosach

Gość gość
to takie pieprzenie, jak komuś lepiej w krótkich to i tak będzie się podobać

Gość gość
Potwierdzam nie ma sensu o to pytać. Mój chłopak też mówił żebym nie ścinała, co z tego że końcówki były całkowicie zniszczone, rozdwojone, suche, mam nie ścinać bo są ładne (tylko gdzie pytam?) Ścięłam je do brody, nie żałuję, wyglądam lepiej i czuję się lepiej. Nie interesuje mnie zdanie innych, ważne jest moje na ten temat. A chłopak jak dowiedział się o tym że ścięłam to nie był zachwycony z początku ale teraz potrafi mi przyznać rację że do twarzy mi w krótkich i sam mi mówi że powinnam podcinać co 2 miesiące bo potem są już za długie :D