Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moglam sie zatruc ?

Polecane posty

Gość gość

Witam, wczoraj moj dziadek podczas gotowania przypadkiem wlaczyl gorna grzalke od piekarnika w kuchence w ktorym byly dwie patelnie. W pewnym momencie poczul ze cos smierdzi i otworzyl piekarnik z ktorego zaczal wydobywac sie zywy ogien i dym. Ugasil ten ogien woda. Uchwyt od jednej z patelni doszczetnie sie spalil doslownie na popiol. W calym mieszkaniu smierdzi pomimo wietrzenia. Boli mnie glowa dzisiaj. Czy moglam sie zatruc tym dymem z tego spalonego uchwytu ? Uchwyt byl z tworzywa sztucznego ( czarny plastikowy)

Gość gość
Chyba tak. Idź na spacer

Gość gość
NA PEWNO SPACER TO ZA MAŁO

Gość gość
KUP SE BUTLE Z TLENEM I ŁADUJ SIE NA OJOM

Gość gość
Kurde ja sie na powaznie pytam powinnam z tym isc do lekarza ?

Gość gość
Nie, musiała by się całą fabryka tych uchwytów spalić. Pare wdechow nie zaszkodzi.

Gość gość
Wiem co mówię. Kiedyś sypalem kretem do zlewu, przez przypadek się zaciagnalem i wtedy dopiero się bałem czu nie iść do lekarza....

Gość gość
Głowa bolała, płuca piekły jak by się miały zaraz roztopić a na dodatek to było w pracy.

Gość gość
Mam nadzieje kurcze bo pierwszy raz takie cos sie zdarzylo i naprawde bylo straszne zywy ogien z piekarnika szedl i ten smrod po prostu nie do wywietrzenia :( a zna ktos moze jakis sposob zeby ten smrod usunac ?

Gość gość
No to tez nie za ciekawie a po jakim czasie minelo ? Mam nadzieje bo naprawde smrod byl okropny i nadal czuc . Zna ktos jakis sposob zeby usunac ten smrod ?

Gość gość
Następnego dnia bylo już spoko. Wiatrak, okna pootwierane i sie wywietrzy :)

Gość gość
W sumie to chyba już by mi coś dolegało jakby zaszkodziło , co ? Wietrze cały czas okna na oścież pootwierane

Gość gość
Taak, jak byś się zatruła to były by nudności, omdlenia spowodowane niedotlenieniem oraz zatruciem organizmu.

Gość gość
To chyba sie nie musze martwic, gdyby nie ten smrod to moze juz bym o tym tak nie myslala... Dzieki:) jestem spokojniejsza

Gość gość
Kup sobie czujnik dymu ( na allegro znajdziesz już za parę zł ) bo dziadek Ci może czasami chatę kiedyś z dymem puścić. Mi już czujnik dwa razy tyłek uratował.

Gość gość
Ja nie mieszkam z dziadkiem , przyjechał w odwiedziny ;) ale nad czujnikiem może i tak warto pomyśleć