Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletki, ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Od 4 lat biorę tabletki lesiplus miesiączkę dostaje zawsze w niedziele/poniedziałek po 28dniowym cyklu. Tydzień temu współżyłam z chłopakiem i był to pierwszy raz od sierpnia. Krwawienia nie ma, i nie zapowiada się aby było.. nie boli mnie podbrzusze, nic a nic nie czuję :( czy możliwe jest to aby tego krawienia nie było dlatego, ze mogło dojść do zapłodnienia? Czy to za wczesnie zeby stwierdzić? Dodam ze krawienie miałam zawsze. Kiedy zrobic test aby był wiarygodny? Pocieszcie mnie, ze ciąża jest wykluczona :( dodam, ze byłam u ginekologa 3tyg temu, miałam robiona cytologię i podstawowe badania ale to na pewno nie moglo miec wpływu na brak tego krwawienia? W tym miesiącu zdarzało mi sie brać tabletki o różnych godzinach tak z 3/4 godzinnym opóźnieniem :(

Gość gość
nie bierzesz tabletek rowno to sie dziwisz, ze ci sie cykl rozwalil?

Gość gość
ja stosuje pigulki vines, i jeśli jest taka sytuacja,że zapomnę pigułki to albo się zabezpieczam prezerwatywą, albo po prostu pomijam i biorę dalej tak jak powinnam :)

Gość gość
Ja stosuje Naraye i w mojej ulotce jest napisane ze miesiączka moze ale bie musi wysypiać wtedy należy wykonać test ciążowy aby wykluczyć ciąże ogólnie przy stosowaniu tabletek krwawienie w trakcie przerwy moze nie wystąpić także spokojnie zrób test wtedy bedziesz pewna czy jest ciąża czy nie