Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

AAA JUTRO JADE DO PUPu ZNOWU MNIE UPODLĄ

Polecane posty

Gość gość

aaa pomocy znow mi bedzie glupio znow bede ponizony jak smiec te ciezkie pytania upodlenie mnie i przedmiotowe traktowanie z góry, jak smiecia przez wielkie paniusie ze zrobionymi paznokietkami pijącymi kawki i żrącymi pączki

Gość gość
sama jesteś debilką, to nie moja wina ze nie moge znaleźć pracy, a ona patrzą na mnie jak na śmiecia jak na wrzód na d***e jak na kule u nogi, to naprawdę dla mnie traumatyczne przeżycie jechać po ten z****** podpis

Gość gość
To sie bylo uczyc idioto a nie rzucac kamieniami, nawazyles sobie piwa to je teraz pij

Gość gość
Autor ma 100% racji, w pośredniaku siedzą dziunie stażystki, nic nie robią, wypacynkowane i łacha bo musza kartotekę wyjąć, albo wklikać nazwisko do kompa. I teksty faktycznie jakby na dorobku miały posadkę u ministra a bezrobotny to śmieć. Nie wazne czy ma zawodówke, średnie, czy wyższe,, czy absolwent, czy zwolniony po 20 latach.

Gość gość
ale ja się uczyłem, mam średnie techniczne i mature ale co z tego jak mieszkam w takiej dziurze że bezrobocie ogromnie wysokie, brak zakładów pracy, na dojazdy mnie nie stać a przecież nikt mi nie da z góry trochę kasy bym miał na dojazdy czy na kupno skutera czy taniego auta, tak samo z wyjazdem za granice, raz że nie mam kontaktów a bez znajomości w ciemno jechac to tragedia, tak samo przez jakieś agencje to raz że u mnie takowych nie ma i nie mam za co do takich jechać to nawet gdyby to im trzeba z góry zapłacić, a z czego jak nie mam? i jestem w takim zamkniętym kole bo nie mam tych pierwszych pieniędzy by móc zarobić następne

Gość gość
Jakie ty masz techniczne jak edukacje zakonczyles na etapie gimnazjum. Nie raz nie dwa ktos chcial ci tutaj zalatwic robote za granica ale ty jak zwykle glowa w piasek I spiep/rzales gdzie pieprz rosnie. To jak teraz zyjesz to tylko I wylacznie twoja wina.

Gość gość
ale chyba mnie z kimś mylisz

Gość gość
Jestes debilem I teraz ponosisz tego konsekwencje, idz obciagac za dwie dychy to se jakos dorobisz

Gość gość
Autorze tu się nie warto tłumaczyć, bo hieny hejterskie tylko czekają żeby się wyżyć i do$rać. Sami siedzą na garnuszku u rodziców, nolajfią 24/7 ale komuś będą do$rywać.