Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wibrator za i przeciw

Polecane posty

Gość gość

Hej kobitki :), mam chłopaka ale postanowiłam sprawić sobie wibrator. Jakie są wasze za i przeciw takiemu zakupowi? Plusy minusy? :)

Gość gość
z wibratorem masz pewny orgazm, a z kootasem to nie zawsze

Gość onaaaa82
1.uzaleznia.Bedziesz to robic zawsze,wszedzie i codziennie... zbrzydnie ci seks z chlopakiem bo juz bedziesz zajezdzona. 2.normy religijne i etyczne-jakby nie bylo to samoglwałt i grzech. 3.bakterie ,nie wiadomo jakie swinstwo na tym siedzi i po 10 uzycaiach nie wiem jak to chcesz zdezynfekowac.moim zdaniem zwykle mycie tych zarazków nie zmyje. hmm... infekcje sie czesto przytrafiają z tego swinstwa. i wcale nie jest tak ze masz pewny orgazm....co to to nie!!!! z poczatku moze ,przez pierwsze 10 uzyc...ale pozniej sa takie moementy ze piczka sie przyzwyczaja i juz nie reaguje.Jednak nam kobietom potrzbny jest romantyzm,dotyk,gra wstepna,zdobywanie nas... dotyk faceta...a nie meczhaniczne ruchy jakiegoś plastikowego ,zimnego Wacka. wibro jest dobre dla jakis desperatek,starych panien,eksperymentujacych z ciałem nastolatek. nie dla normalnych kobiet ktore sa w zwiazku. Poza tym twoja piczka powinna byc tylko twojeog faceta i nie powinien ci pozwalac ją rozjezdzac...

Gość gość
O matko można się uzależnić ?? Ale chyba odpowiednim płynem można go starannie umyć, nie chciałabym dostać jakiegoś zapalenia.