Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawid_

czy to chora zazdrość

Polecane posty

Gość Dawid_

Hej pisze tutaj bo potrzebuje pomocy od kilku dni jestem nekana telefonami, smsami i wiadomosciami na fb przez mojego bylego "przyjaciela" i jego zone. Koles ma problem z alkoholem od kilku lat. teraz jest bez pracy bo skonczyl mu sie kontrakt i siedzi w domu i pije. Tydzien temu jego zona zadzownila do mnie zeby zapytac co sie dzialo w pracy bo pracowalismy razem. Wiec jej powiedzialam o tym jak pil, przychodzil do pracy pijany albo nie przychodzil cale tygodnie. Od tego momentu on zaczal mnie straszyc ze mnie zabije albo jego brat, ktory tez jest alkoholikiem. Potem jego zona do mnie napisala, ze to moja wina ja go stawiam w zlym swietle a on jest porzadny. Dzis dostalam wiadomosc ze to ja przesladuje jego rodzine. Nadminie ze jestem w kontakcie z moja przyjaciolka policjantka i na razie ignoruje wszystkie wiadoosci i nie odpisuje. Ale mam juz tego dosc. Poradzicie cos.

Gość gość
zazdrosc? niby o co?

Gość Dawid_
No właśnie nie wiem czemu tak sądzi że jestem CHOROBLIWIE ZAZDROSNY I JEST COŚ NIE TAK Z MOJĄ PSYCHIKA więc pytam tutaj co wy o tym sądzicie

Gość gość
i zdecyduj sie czy jestes kobieta czy mezczyzna.