Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zaproponowac jej wolny zwiazek, potem wolne małżeństwo?

Polecane posty

Gość gość

Wiec w skrócie: Otóż, jestem w związku z dziewczyną, która jak się dowiedziałem miałą bujną przeszłość seksualną. Powiedziała mi że miała kogoś, ale z innych źródeł dowiedziałem się że były to i przygody i luźne seks relacje. Je do niedawna byłem prawikiem, ale gdy dowiedziałem się, o jej podejściu do seksu to straciłęm prawictwo z koleżanką z pracy kilka miesięcy temu (3 miesiące). Z tą dziewczyną, z którą jestem spotykam się 7 miesiący bez seksu, ona mówi że chce mi dać coś wyjątkowego, ale w sumie co? Skoro już dała to byle komu i przelotnie poznanym osobom. Wiem że teraz prawie wszystkie kobiety tak robią i to taka niepisana norma. Ja mam 28 lat i chcę założyć rodzinę więc, nie wierze że ona będzie wierna jestem pewien na 100% (pewnie tez też nie jest), więc ja spróbowałem sesku u myśle że generalnie mogę być na wierny jednej osobie, ona na pewno nie. Więc myślę aby zaporoponować jej wolny związek, w którym wspólnie wychowujemy dzieci mamy dom itd.. Ale...Mamy dowolną liczbe partnerów seksualnych ja i ona. Czy myślicie, że to dobry pomysł czy mi już coś odbija? PRosze tylko o w miare sensowne odowiedzi i nie wyżywajcie się na mnie. Wszędzie widze zdrady i po prostu chcę tego uniknąć, prawie każda kobieta w moim wieku ma kilku-nastu partnerów seksualny, przeydoty itd, po prostu chcę się dostosować do realiów, ale nie chcę zdrad. Tylko uczciwie związek otwarty.

Gość gość
Na razie to ty ją zdradziłeś, a nie ona ciebie k*****e

Gość gość
Kobieta była sama i mogła robić co zechce a ty ciulu jesteś w związku! Zdradziłeś ją. Dziewczyna się wyszalała za młodu a teraz chce założyć rodzinę, to ty głupi pajacu teraz chcesz szaleć i wolnego związku, daj dziewczynie spokuj dupku. Zresztą pewnie i tak by od ciebie odeszła ( nie zdradzając) bo ile można żyć bez orgazmu? Z tobą raczej mieć nie będzie.

Gość gość
Ten temat dokładnie obrazuje że liczba wczesniejszych partnerów nie ma znaczenia, jest czas na zabawę i jest czas na związek. Ta którą wszyscy mieli za dzifke może być wspaniałą żoną i matką a pobożny prawiczek okazać się zwykłym gnojem.

Gość gość
Hahaha jaki pocisk dostał. :D

Gość gość
ona może Cie kochać jakbys tak powiedział zniszczyłbyś uczucie,ogólnie wpadłeś w seksualny trans i obawy z tym związane,a uczucia podeptałeś

Gość gość
Ty zdaje się jesteś tym psycholem od dziewic? Doradziłabym ci, żebyś w ogóle sie nie wiązał, nie uprawiał seksu i nie robił dzieci, bo szkoda żeby te niewinne istotki otrzymały geny chorego psychicznie ojca.

Gość gość
Kurwa jak ona będzie się jebać to zajdzie w drugą ciążę i ładna rodzinka wtedy będzie ho-ho!

Gość gość
toteż mówię ci, nie szukaj kobiety, bo chory mózg zawsze podpowie ci, że ona cię zdradza/ zdradziła przed ślubem / po ślubie / zanim w ogóle sie poznaliście / zamin się w ogóle urodziła itd. daj sobie spokój i spróbuj się leczyć.

Gość gość
Wolność jej zaproponuj.

Gość gość
Z.rozwiazla.kobieta nie.bierze.sie.slubu. zmarnujesz sobie zycie

Gość gość
Nie ma czegos takiego jak wyszalenie.sie.za.mlodu szmata to szmata.

Gość gość
Zdradziles ja! Ludzie się zmieniają! Usuń się śmieciu z jej życia. Daj jej szansę na znalezienie kogoś wartościowego. Każdy popełnia błędy ale nie każdy jest w stanie sobie zdać z tego sprawę i zacząć żyć dobrze. Idź ty dupku jeden.

Gość gość
Ty masz syndrom otella idź się lecz. Nawet dziewica maryja jest dla ciebie dziwką

Gość gość
Powinieneś z nią rozmawiać o wszystkim, to że ją zdradziłeś nie świadczy dobrze o tobie. To , że miała bujną przeszłość, wcale nie oznacza, że cię zdradzi i nie powinno skłaniać ciebie do zdrady. Dlaczego faceci tak postrzegają kobiety??? Jeśli to zrobiłeś, to znaczy że już ci na niej nie zależy, więc odpuść sobie ten związek. Nic nie piszesz, jakie ona ma podejście do ciebie, czy mocno się zaangażowała? Zaufanie w związku to podstawa.

Gość gość
Ale jesteście puści, po co mnietak ciśniecie? Przecież napisałem, że od osób postronnych dowiedziałem się że ona miała przygody, ona mnie okłamała i ja tego nie wytrzymałem. Ona mówiła, że była w związku, a prawda jest taka że puszczała się na lewo i prawo. Nie wiedziałem o tym wcześniej i to mnie bardzo zraniło. Dlatego uległem tej koleżance z pracy. Zastanwaim się, kto jej broni? Pewnie kobiety robiące podobnie. Ogólnie widzę, że większość kobiet, tych które mi się podobają, mają bardzo luźne podejście do sesku, stąd pytam o coś takiego jak wolny związek bo to że ona będzie wierna, czy któraś z podobnych kobiet to jest niemożliwe.

Gość gość
ciśnieniemy cie jak twierdzisz bo nie rozumiesz podstawowych spraw. po pierwsze czas randek czy spotkań zwał jak zwał przed małżeńskich jest czasem zabawy, poznawania i odkrywania siebie. ty oceniłes ja po tym co uslyszales od kogoś trzeciego i na tej podstawie bedac z nia w zwiazku zdradziłes ja zeby nie byc prawiczkiem? słabe to! dla kogoś może byc przygodą całowanie sie z kims na dyskotece a ty jej chyba za materac z innymi partnerami nie robiłeś zebys wiedział ilu miała. może byla w takim zwiazku przed tobą ze uzgodnili miedzy soba ze wolny seks. zrobiles cos naprawde glupiego a teraz sie wybielasz usprawiedliwiajac sie jej przeszloscia? a skad wiesz ze ona nie upatruje w tobie tego jedynego? za mlodu sie wyszalala i teraz juz chce sie ustatkowac? nie wiesz tego bo zamiast rozmawiać poleciałes bzykac kolezanke. a skoro nie pytales i nie rozmawiałeś to nie oklamala cie. nikt nie ma obowiązku opowiadać sie ze swojej przeszłości związkowej. oczywiscie inna kwestia jeśli chodzi o jakies sprawy kryminalne czy bycie striptizerka ale to kwestia rozsądku. ja cos tam niby wiem ze moj maz mial 3 dziewczyny przede mna ale co z nimi robił nie pytałam bo mnie to nie interesuje.

Gość gość
Serio? Preruc***łeś randomową laskę w momencie jak się spotykasz z inną i jeszcze masz do niej "pretensje" że miała wielu partnerów i oczekujesz nie wiadomo czego? Puknij się mocno w łeb. A ilość partnerów/ek przed związkiem ma się nijak do jego jakości i długości oraz prawdopodobieństwa zdrady. Wróć na ziemię.

Gość gość
obrotny z ciebie chlopak, a te co sie puszczaja nigdy nie beda dobrymi zonami, przelec jeszcze jedna i potem jeszcze jedna to ci przejdzie to "milosc" to twoja 1 laska?

Gość gość
W sumie... Nie zaskakuje mnie podejście autora, powszechny seks, wypaczył dawne pojęcie relacji międzyludzkich, nie zdziwie się jak wkrótce coś takiego, będzie normą

Gość gość
Pomijając fak, że ona miała wielu a ty jedną to i tak ty jesteś kretyn. A to dlatego, że chcesz być w związku małżeńskim z kobietą którą już nie szanujesz i nie kochasz. Daj tej dziewczynie spokój, ona znajdzie mężczyznę, który pokocha ją taką jaka jest.

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak wolny związek. Ludzie którzy godzą się na zdrady mają problemy psychiczne i zaburzone podstawowe zachowania w związku. Zazdrość o cielesność i uczucia partnera jest normalna, żaden facet nie chce żeby inny bzykał jego żonę nawet jeśli jej nie kocha. Jest to obrona przed wychowywaniem obcych dzieci. Takie pseudo związki szybko są skazane na porażkę.

Autorze, sam jesteś pustak. Wierzysz obcym ludziom co opowiadają o Twojej dziewczynie, zdradziłeś ją i jeszcze się dziwisz, że po Tobie ciśniemy? Masz 28 lat? Chyba za 14, bo taki poziom reprezentujesz. Rozumiem, że gdy ktoś powie, że dymał z kumplami Twoją matkę to zwyzywasz ją od dziwek? Rzuć tą dziewczynę, niech znajdzie sobie normalnego faceta.

Gość gość
Każda kobieta chcciała bby wolnego zwiazku

Gość gość
Wszyscy sie przebadajcie psychiatrycznie

Gość gość
10.01 dokładnie, ja też z niejednym całowałam się, przytulalam (głównie z facetami poznański w klubie) ale jestem dziewica, nigdy nie pozwoliłam sobie z nimi na seks (mam 25 lat), po prostu gdy byłam singielka brakowało mi czułości, bliskości i realizowałam tak swoje potrzeby. Dzięki temu nie miałam parcia na bylejaki związek, taki na siłę, aby nie być sama i doświadczać tej bliskości. W pewnie sposób pomogłam tym sobie. Dla Ciebie autorze, już jestem d***** prawda? :) Tyle że ja mam fajne wspomnienia, nie miałam przez tych facetów poczucia wykorzystania bo lubię się całować jak ktoś mi sie spodoba, traktowałam to jako przyjemność bez napinki, że coś z tego będzie. Niech mnie ludzie oceniają jak chcą, ja niczego nie żałuję. Życie (ani ludzie) nie jest czarne albo białe...

Gość gość
wolne malzenstwo :O W zyciu, zadna NORMALNA osoba tego nie przelknie