Magda55 0 Napisano Październik 18, 2017 u kogo powiekszyc biust we wroclawiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mortifer 0 Napisano Październik 18, 2017 U księgowego. Ponieważ być głupim to za mało. Należy jeszcze cycki do góry wznosić. A charakter to rzecz uboczna. Życzę wam wszystkim abyście q***ami zostały :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcindolnyslask Napisano Październik 18, 2017 Cześć ja powiększałem ale przyrodzenie w klinice wiatroszak. Jestem zadowolony wszystko było Ok blizn nie ma i wszystkie funkcje prawidłowo. Nie wiem jak z biustem ale było dużo kobiet. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda55 0 Napisano Październik 18, 2017 Hi mortifer nie rozumiem o co ci chodzi. Niepowinienes obrazac nikogo-zastanow sie co piszesz!!- chyba nie zrozumiales mojego pytania! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda55 0 Napisano Październik 18, 2017 No dziewczyny dawajcie na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia1221 0 Napisano Październik 12, 2021 Parę lat minęło, ale jeśli dalej szukasz – tylko Klinika Chirurgii Plastycznej dr Ryszard Nawrocki we Wrocławiu, Leśnica. Jestem 4 miesiące po operacji. To jedna z najlepszych decyzji w życiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach