Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość brygida

artroskopia kolana Kraków lub Katowice pilne

Polecane posty

Gość gość brygida

Kochani orientuje się ktoś z Was, gdzie można najszybciej przeprowadzić artroskopię kolana w Krakowie lub Katowicach na NFZ ? sprawa pilna. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość gość
Najlepszy specjalista jest w Łodzi ale oczywiście prywatnie.

Gość gość
niestety dla mnie za daleko. Mieszkam koło Krakowa, a prywatnie to koszt ok. 4 tyś zł !!!!!!!!!!!

Gość gość
Sorry ale jeśli podchodzisz tak do własnego zdrowia to nic nie poradzę. Czekaj i rok na podrzędnego lekarza który spieprzy Ci kolano do końca życia.

Gość gość
za kasę też może spiepszyć kolano, prawda ? nie po to płacę od wielu lat składki zdrowotne żeby teraz płacić za zabieg 4 tyś.

Gość gość
21:04 Ten ortopeda nie bawi się w NFZy, ma własną prywatną klinikę i żadnego kolana nigdy nie spieprzył typowy cebulaczku polaczku :D

Gość gość
nie mam zamiaru nabijać kieszeni lekarzom. wolę wydać na siebie mój ty buraczku :)

Gość gość
Nie nabijaj, zostań kaleką, rób co chcesz :D Dobrze radziłam tylko a Ty wykazałas się polską cebulą

Gość gość
to nie o to chodzi na samo badanie rezonansem magnetycznym czeka się około roku albo prywatnie można z dnia na dzień za 600 zł, no wybacz udało mi się znaleźć szpital gdzie czekałam tylko 2 miesiące i za darmo a nie rok więc opamiętaj się i nie bądź złośliwa na pewno można znaleźć dobry szpital gdzie w miarę szybko i na NFZ zrobią zabieg. Prywatną klinikę to sama sobie znajdę. W szpitalach też pracuję wybitni lekarze.

Gość gość
gość dziś Znam wszystkich lepszych chirurgów-ortopedół w Łodzi i pisanie o tym,że tam jest ktoś (niezaprzeczalnie)najlepszy w kraju to po prostu nadużycie. Więc,w skrócie napiszę ci-nie p*****l tyle bo spłodzisz debila.

Gość gość
no proszę, czyli jednak chamstwo i złośliwość przez ciebie przemawia, dziękuję ci już za poradę. Naucz się proszę jeszcze czytać ze zrozumieniem, bo napisałam, że szukam w Krakowie lub Katowicach a nie w Łodzi. Bywaj zdrowa :)

Gość gość
*-ortopedów (poprawka do postu wyżej) gość dziś Nie wyjeżdżaj z argumentami typu "cebula" bo kogoś może najwyraźniej nie stać, na wyrzyganie 4 tys. jakiemuś cwaniaczkowi w białym fartuszku,który zwykle zanim wykona taki zabieg/badanie to jeszcze odpowiednio zerżnie (wedle swego "widzimisię") w chooy kasy za inne badania i zabiegi tylko po to by odwlec główny zabieg i zarobić in plus.

Gość gość
Brawo !!! o to właśnie mi chodzi. Wreszcie ktoś mądry się wypowiedział. Dlaczego mam płacić, jak mogę zrobić ten zabieg na NFZ. Nie stać mnie na zabieg a kredytu nie wezmę.