Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nasze dzieci co się z nimi dzieje

Polecane posty

Gość gość

Co zrobić kiedy twoje dziecko 80% swojego dnia przeznacza na internet ? co zrobić kiedy dowiadujesz się że twoje dziecko się okalecza ? co zrobić kiedy twoje dziecko cię okrada ? co zrobić ? jest chamskie wulgarne do obrzydzenia , nie szanuje ciebie , mówi że cię nienawidzi . Okłamuje cię na każdym kroku , nawet swoich znajomych jest uzależniona od kłamstwa. Chleje na każdej imprezie i puszcza się, jest jej obojętne z kim się dzisiaj przyliże . Wychowywała się w normalnym domu nie było pijaństwa , przemocy. Gdzie tkwi problem?

Gość gość
kazdy wspolczesnie powie ze dziecko to aniol i to matki wina jak cos nie tak, niech szuka winy w sobie, a dziecku nie wolno nic zabraniac ani krzyknac ani uderzyc

Gość gość
w tobie prawdopodobnie, to zachowanie nawet u dorosłej osoby świadczyłoby o zaburzeniach emocjonalnych, coś bardzo złego musiało się stać. zastanówm się co to było

Gość gość
No widzisz, a ja jestem dzieckiem alkoholika i nigdy nie przechodziłam przez fazę buntu.

Gość gość
Może w końcu rodzice zabraliby się za wychowywanie , a nie tylko zaspakajanie potrzeb dziecka, to zaczyna się od wczesnego dzieciństwa , dzieci rządzą rodzicami , a ci jak głąby cieszą , że mają takich zuchów, niczego nie zabraniają, nadskakują, nie ma kar za złe zachowanie i rośnie takie bydło, potem przyprowadzi do szkoły, i nauczyciel zamiast uczyć , udziera się , żeby ogarnąć motłoch. Kiedyś takiego problemu nie było, a dzieci przecież nie rodziły sie inne, system wychowania zszedł na psy.