Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka92

Snugglersi czyli przytulanie za pieniądze

Polecane posty

Gość Agnieszka92

Cześć, czy ktoś z Was słyszał o czymś takim jak płatne przytulanki? Jakiś czas temu słyszałam o takich usługach za granicą, a niedawno natknęłam się też na polską stronę tego typu. Generalnie chodzi o osoby, których praca polega na przytulaniu kogoś lub umożliwieniu przytulania się do niej/niego. - Co o myślicie o czymś takim? - Czy chcielibyście skorzystać z takich usług? - A może ktoś z Was chciałby pracować w taki sposób? Aha, ta polska strona to https://przytulanki24.pl

Gość gość
Ja myślę, że w katolandzie to nie przejdzie. I pewnie zaraz to ludzie wrzucą do jednego worka co prostytucja. Czyli takie dziewczyny, gdyby ktoś się dowiedział jak pracują pewnie by były postrzegane jak dz***i. Albo sami klienci by nie łapali, że jest jakaś różnica. Na tej stronie też jest pustka, co też o czymś świadczy. Podsumowując, ja myślę, że idea słuszna, ale nie w kraju, gdzie jesteśmy 100 lat za murzynami.

Gość gość
Uważaj, bo trafisz na jakiego zboka albo gwałciciela i będziesz miała "przytulanki"... :o

Gość gość
No ten Stefan wygląda trochę jakby liczył, że tanio z****** xD

Gość gość
On jest w dodatku bi :o

Gość gość
Oj tam oj tam co się nabijacie, szacun dla gościa za odwagę, że jako pierwszy się zarejestrował na takiej stronie i do tego nie bał się pokazać twarzy.

Gość gość
szacun za to ze jest dzifką? bo jak nazwac kogos kto chce sie angazowac w kontakt, co tu mowic, pewnego rodzaju jednak intymny, za kasę.

Gość gość
No i wychodzi to o czym pisał gość w drugiej wiadomości.

Gość gość
Kurdę, a nie tak jest? Przecież za kasę, to może "usługa seksualnie pokrewna" lepiej brzmieć? Czy może boisz się powiedzieć wprost czym się trudnisz? Jesteś qrvą czy dziffką, męską czy żeńską, wsio jedno.

Gość gość
Stefan-k*****iarz, takich Stefanów tu na forum by się znalazło wiecej, choć pewnie mają i tak więcej godności ze nie chcą za seks kasy :o A ten Stefan nic specjalnego, nawet przystojny nie jest chlopek ze wsi.

Gość gość
Ej no, ale na tej stronie nie m usług seksualnych. Nie wiem czemu to od razu ludzie wrzucają do jednego worka.

Gość gość
No to nie p****** :D

Gość gość
gość dziś Bo przytulanie to akt intymny a tu jeszcze za kasę? :D No nie udawaj głupiego-piej.

Gość gość
Tej Kici jakoś to nie przeszkadza. Czyli jednak kobiety też się tam rejestrują.

Gość ponętna genowefa
o jezusie swiat schodzi na psy czyzby nadchozila nowa moda?

Gość gość
No to wyszło, ze Stefan jest pionierem nowej usługi xD

Gość gość
Nie twierdzę, że to coś złego, ale raczej bym nie skorzystała - przytulanie jest ważne i potrzebne, ale ma sens tylko kiedy robi się to z osobą, z którą jest się emocjonalnie związanym. Już więcej sensu ma przytulenie się do (własnego) kota czy psa niż do zupełnie obcej osoby, o której wiesz że ma cię w d***e i pewnie myśli właśnie o swoich sprawach. Być może "usługa" ma sens w przypadku osób z mocnymi deficytami w sferze emocjonalnej (np. osoby w śpiączce, głęboki autyzm, FAS, Alzheimer) - jako element terapii, ale chyba nie o to chodzi na tej stronce ;-)