Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet z rocznikow 1987 8, jak wychodza wam zwiazki?

Polecane posty

Gość gość

Czy macie kogos na stale od dawna, czy to udane relacje, co osiagnelyscie w zyciu?

Gość gremlinowa
Jestem sama od zawsze. Miałam w życiu tylko jeden związek, pół roku, jeszcze na studiach. Bardzo nieudany. Co osiągnęłam w życiu? Wszystko, co chciałam, zasadniczo. Jestem samodzielna, mam własne mieszkanie, dobrą pracę, przyjaciół, czas na podróżowanie i na realizowanie pasji. Jedyna dziedzina życia w której nie do końca mi wyszło, to związki. Ale w sumie nie żałuję.

Gość gość
Jestem rocznik 87. Jeden powazny zwiazek 4 letnim. Potem 4 miesieczny, nietrafiony. I od 2 miesiecy jestem sama. Zycie zawodowe udane, mieszkam sama, wynajmuje, mam znajomych z ktorymi na piwo moge isc albo wyjechac w gory na urlop. Nie powinnam narzekac bo znam wiele osob w moim wieku ktore maja duzo gorzej. A ma milosc przyjdzie czas

Gość gość
Jeszcze nie jesteście meżatkami ?

Gość gremlinowa
Nie jestem i raczej nie będę, biorąc pod uwagę fakt, że od 7 lat z nikim się nie spotykałam i nic się w tej kwestii nie zmienia.

Gość gość
Jesteś jeszcze młoda masz czas na miłość

Gość gremlinowa
Mam 30 lat i raczej nigdy się z nikim nie zwiążę. Chyba już nie mam takiej potrzeby. Jak człowiek jest sam dosłownie całe życie, to przestaje w ogóle zwracać uwagę na płeć przeciwną. Poza tym, nigdy w życiu nie byłam w takiej sytuacji, żeby ktoś mi się podobał z wzajemnością, więc o czym mu mówimy? O jakiej miłości? Jedyny związek jaki miałam był na siłę, żeby się dowiedzieć czemu inne kobiety tak strasznie chcą kogoś mieć. Nawet mi się ten facet nie podobał :/