Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leeggoo

Rajstopy na ulicy

Polecane posty

Gość Leeggoo

Pora jesienna i oczywiście wysyp rajstop na ulicy. Dzisiaj widziałem dwie super laski w czarnych rajstopach. Jedna siedziała na przystanku miała mini obcisłą i czarne rajstopy. Miała nogę na nogę założoną że sporo było widać i do tego była śliczna jakies 19l. Drugą widziałem jak wracałem trolejbusem. Stała koło mnie miała luźną rozkloszowaną spódniczkę czarna i bardzo krótką tak że widziałem nawet tą ciemniejszą część rajstop. Na oko miała 17l. I też była ładna bardzo i miała śluczne nogi. Normalnie aż mi się gorąco zrobiło. Piszcie o swoich przygodach i obserwacjach.

Gość gość
a ja mialem przygode jak w filmie sztos2 ale to byla baba a sobie dorobila, no ale bylo 100% to samo gadane.

Gość gość
Hehe no dzisiaj też wysyp. Jedną taką lalę widziałem w rajstopach że prawie spódniczki nie miała, taka była krótka

Gość gość
W pociągu siadła sobie fajna dziewczyna w mini i rajstopach dziś rano ja siedziałem na przeciwko

Gość gość
Super widoki miałem i majteczki pokazała

Gość gość
ja tez dzisiaj jadac samochodem widzialem pania idaca chodnikiem bardzo seksi wygladla rajstopy szpilki sukienka meg a widok

Gość gość
Hej tez uwielbiam te widoki mam pytanie czy czasem robicie fotke slicznych nózek