Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kilometry

Polecane posty

Gość gość

kolga zapoznał mnie ze swoim przyjacielem, czuje ze coś mogłoby z tego być jednak dzieli nas dosyć spora odległość, oczywiście zależy dla kogo, jest to 80 km, myślicie ze taki związek mógłby się udać? Dodam ze ja jestem w trakcie robienia prawka... znajomość zapowiada się ciekawie ale nie wiem czy warto w ogole zwracać sobie głowę czymś takim :(

Gość Mało_stanowczy
Skoro zastanawiasz się czy warto zawracać sobie głowę, to znaczy, że nie warto, bo nie zależy Ci na tej znajomości.

Gość gość
Nie chodzi o to, ze mi nie zależy - bo chłopak jest naprawdę fajny, dobrze mi się z nim rozmawia, ale po prostu wiem ze ta odległość jest bądź ci bądź dosyć duża,

Chodzi właśnie dokładnie o to, że Ci nie zależy:) Nie ma w tym nic złego, nie ma takiego obowiązku. Tylko, że gdyby Ci zależało, to nie zastanawiałabyś się nad odległością:)

Gość gość
Mi nie przeszkadzało 600 km Co prawda związeknie trwał długo, ale od 13 lat mam nahleoszego przyjaciela na świecie :-)

Gość gośćsnnajans
Moj maz mieszkal 700km ode mnie widywalidmy sie raz w miesiacu codziennie gadalismy na necie pobralismy sie po roku mieszkamy u niego,powodzenia