Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cesarskie ciecie?

Polecane posty

Gość gość

Witam ;) mam problem zaczynam sie martwic poniewaz mam infekcje pochwy bakteryjne jestem w ciazy 6miesiac boje sie ze ginekolowi nie uda sie mi jej wyleczyc. Pierwsza moja ciaza zakonczyla sie cesarka mialam infekcje pochwy i to doprowadzilo umnie do wysokiej goraczki ktorej nie dawalo sie wyleczyc i dotego wysypke na brzuchu mialam i dotego w szpitalu okazalo sie ze zrobia mi cc po tygodniu doszlo dotego ze mialam zamartwica wewnatrzmaciczna plodu zrobili cc a moje dziecko w szpitalu na 3 dobie zachorowalo na bakteryjne zapalenie opon mozgowo rdzeniowe. Czy teraz druga ciaza zakonczy sie tak samo i bede miec cc??

Gość gość
Zmień ginekologa. Musisz wyleczyć infekcje. Nie rozumiem dlaczego miałbyś nie wyleczyć, no chyba że leczysz się rumiankiem. Antybiotykoterapia jest konieczna

Gość gość
Przepisala mi cos do pachwowo 1 tabletka na noc nie pamietam nazwy. Po przedniej ciazy tez mi cos przepisala do pachwowo i nie wyleczylo sie dopierow jak wyszlam ze szpitala to udalo sie wyleczyc ale i tak powracalo. Teraz tak samo jak wzielam do pachwowo to jakis czas bylo ok ale dzis patrze ze znowu powrocilo do mnie

Gość gość
Przepisala mi cos do pachwowo 1 tabletka na noc nie pamietam nazwy. Po przedniej ciazy tez mi cos przepisala do pachwowo i nie wyleczylo sie dopierow jak wyszlam ze szpitala to udalo sie wyleczyc ale i tak powracalo. Teraz tak samo jak wzielam do pachwowo to jakis czas bylo ok ale dzis patrze ze znowu powrocilo do mnie