Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sylewster 2017

Polecane posty

Gość gość

Gdzie zamierzacie spędzić tego sylwestra ? Macie już sprecyzowane plany. w domu? na rynku? w lokalu? w pracy?

Gość gość
zapewne będzie w pracy, mieszkaniu na kołach

A ja w tym roku postanowiłam zaszaleć :) W tamtym roku miałam dyżur w szpitalu, więc w tym roku wspólnie z mężem postanowiliśmy, że koniec z zaciskaniem pasa i od życia nam też się coś należy. Wybieramy się w nasze przepiękne Polskie Beskidy, a dokładnie będziemy się bawić w hotelu Kotarz. Mamy zarezerwowany tam kilkudniowy pobyt wraz z balem sylwestrowym. Powinno być ekstra, zresztą sami możecie zobaczyć ich ofertę: http://kotarz.com/pakiety/pakiety-specjalne/sylwester-2017

Gość gość
Dostajesz prowizje za reklame?

Gość gość
noa czy to bedzie sylweszter w Kałoleniu no bo istotne je to

Gość gość
Pewnie w domu. Przeprowadziłam się właśnie i nie znam tutaj nikogo,a na stare śmieci raczej nie pojadę,za daleko. Zostaje mi kafe,film i szampan.

Gość gość
My już mamy plany, im wcześniej tym lepiej :) Później już wszystko będzie porezerwowane i co wtedy :D My jedziemy w tym roku an sylwestra nad morze, a dokładniej to do hotelu Grand Lubicz w Ustce. Mają tam bardzo fajny motyw przewodni z Wielkim GAtsbym a my z mężem bardzo lubimy ten film, także to idealnie dla nas :D

Gość gość
My ze znajomymi wybieramy się na imprezę do Hotelu Diament w Zgierzu. Byliśmy tam na kilku imprezach i zawsze byliśmy zadowoleni to będzie super rok :)

Gość gość
w domu zatańczę);)