Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On znowu wrócił, co mam zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Od razu przepraszam, ze dodałam to do tej kategorii, ale nie wiedziałam gdzie dopasować ten temat. Zaczynając od początku to poznaliśmy się z Oskarem zupełnie przypadkiem. Ja w tym czasie byłam w związku już od 1,5 roku z Maćkiem. Spotykaliśmy się przez pewien czas, ale oczywiście nic między nami nie było, te spotkania miały miejsce ze względu na podobne zainteresowania i nigdy nie miałam tak dobrego przyjaciela do rozmowy. Po paru spotkaniach chyba coś do niego poczułam, czułam się tak, jak wtedy kiedy poznałam mojego teraźniejszego faceta Maćka. Spotkaliśmy się ten ostatni raz, widziałam, że jest strasznie smutny i w końcu wyszło tak, że zerwaliśmy kontakt bo oboje wiedzieliśmy, ze te spotkania nie mają sensu. Bardzo dużo o nim myślałam, praktycznie bez przerwy. Nigdy za nikim tak nie tęskniłam jak za nim. Kiedy w końcu po paru miesiącach udało mi się zapomnieć i skupić na teraźniejszym związku, być znowu bardzo szczęśliwą (oczywiście powiedziałam o wszystkim mojemu facetowi). Problem jest w tym, ze on znowu się pojawił.. Napisał do mnie, żebyśmy się spotkali. Znowu wszystko wróciło. Od czasu kiedy ostatnio się widzieliśmy minęło 7 miesięcy.. Boje się, ze on się mną tylko bawi, ze nie ułożyło mu się w związku więc automatycznie napisał DO MNIE. Byłam przekonana, że teraz już jestem silniejsza, ze już nic do niego nie czuje, ale to wszystko wróciło. Jestem w rozsypce, nie mogę z nikim o tym porozmawiać bo wiem, że moje najbliższe osoby go nie trawią. Trochę ze sobą popisaliśmy, poplakalam się bo już nie wiem na czym stoję. Czy jest ktoś kto jest mi w stanie doradzić bo już odchodzę od zmysłów? Jeżeli chcesz napisać coś przykrego, to proszę abyś wyszedł z tej dyskusji.

Gość gość
A co w takim razie z Maćkiem? Nie można kochać dwóch facetów. Jeśli przy Maćku nie czujesz tego, co przy Oskarze to po prostu go zostaw. Najwidoczniej to nie to. Spróbuj z Oskarem, a jeśli nie wyjdzie bedziesz miała świadomosć ze próbowałaś, a Maćka nie obdarzyłaś prawdziwym uczuciem. Gdyby tak było, Oskar nie budziłby w tobie takich emocji.

Gość Carycka
Rozumiem że jestes w rozterce, ale nie moze byc tak że byly facet, odezwie sie p.o. x czasie I pozwolisz mu wejsc znowu w zycie I zrobic burdel. Bo on napisal smsa I juz wszystko rzucasz dla niego. Z jakiegos powodu on jest twoim bylym! I niech tak zostanie

Gość gość
Trochę go zdążyłaś poznać i powinnaś wiedzieć czy to typ faceta który skacze z kwiatka na kwiatek i bawi się uczuciami kobiet. Widocznie nie jesteś szczęśliwa z obecnym facetem skoro myślisz o tamtym. Wydaje mi się że zdjęcia tamtym możesz być bardziej szczęśliwa niż z obecnym.