Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest szansa abyśmy A. spotkali się...

Polecane posty

Gość gość

w najbliższym czasie i porozmawiali szczerze w 4 oczy...o niczym innym nie myślę, aby wyjaśnić Tobie wiele spraw, chciałbym zacząć na nowo, lecz może to tylko moje marzenia, bo pewnie jesteś z Nim z tym facetem co ostatnimi czasy, do końca nie wiem czemu śnisz mnie się, czemu myślę o Tobie, skoro nie chciałaś mnie...ja jestem sam z wyboru... choć na zainteresowania nie narzekam, lecz mam to gdzieś...pewien P.... Wiesz gdzie pracuję to mnie odwiedź pod byle pretekstem, a Ja przykrości Tobie na pewno nie spowoduję... kończę tu pisać... może jakimś cudem to przeczytasz, a jak nie to spróbuję jeszcze choć ostatni raz realnie, jak to nie wiem bo zabronilas pisać dzwonić kazałaś dać sobie spokój, ale czy po tak długim czasie myślisz podobnie tego nie wiem... najwyżej osmiesze się kolejny raz...no to pa...

Gość gość
Zawsze jest szansa zaryzykuj, odnów kontakt...

Gość gość
Agi tu i nie ma i asi

Gość gość
Wisisz przeprosiny.Gdy mnie zobaczysz to najpierw przeproś .Bo póki co ,to nóż mi się otwiera na twój widok

Gość gość
16:29 Gdzie mógłbym Ciebie spotkać, kiedy? Miałbym Ciebie przeprosić ok... A czy Ty uważasz, że zachowałas się fair w stosunku do mnie? Na Twój widok serce moje bije mocniej...

Gość gość
Ten post jest do mnie? Z połowy wypowiedzi widać, że niebardzo.. ale na wszelki wypadek napiszę:) tylko gdy wrócę, a jeszcze będziemy chcieli. Tutaj nie ma jak..

Gość gość
17:24 gdzie chcesz Dobrze wiesz że przyjdę. ..zawsze tak było

Gość gość
17:24 Spotkaliśmy się tylko raz, pamiętasz gdzie?

Gość gość
Piotrus :D

Gość gośćP
Tak Agnieszko