Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

życie z Hiv

Polecane posty

Gość gość

Jak wygląda życie człowieka z Hiv?? Piszę pracę magisterską na ten temat także będę wdzięczna za jakieś opinie informacje przemyślenia

Gość gość
Normalnie. Przeciez przyjmowane leki są w stanie zahamować rozrost, a nawet cofnac wirus praktycznie do zera. A leki przyjmuje sie do konca zycia. Jak mozna tego nie wiedziec? :o

Gość justynaMajj
Chyba ciężko postaw się w jego sytuacji i wyobraź to sobie sorry ale ja jakoś nie mogę:( Naprawdę jest im ciężko i podziwiam ich za odwagę i w ogóle. Sama jestem Ciekawa także będę śledziła wątek zresztą tutaj mam jakiś tekst o objawach Hiv poczytaj może to coś pomoże https://adamed.expert/jakie-sa-wczesne-objawy-hiv-i-aids/

Gość gość
Od dziecka żyje z HIV i nie odczuwam jego wpływu na moje zycie. Po prostu przyjmuje leki.

Gość werunia321
Moja kuzynka ma niestety ale ciężko jej się było do tego przyzwyczaić. Potrzebowałam spotkań z psychologiem i w ogóle, zresztą do tej pory potrzebuje. Chociaż już jest dużo lepiej, czytalam ostatnio na adamed expert artykuł właśnie na temat objawów Hiv i wydaje mi się że dużo osób się po prostu boi tego