Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

usia88

paląca sie instalacja elektryczna

Polecane posty

w wyjetym przeze mnie mieszkaniu zaczęła sie palic w gniazdku instalacja elektryczna, kto jest zobowiazany do wymiany jej ja jako najemca czy wynajmujacy mieszkanie? co zrobic gdzie zgłosic jezeli wynajmujacy nie chce podjac sie wymiany?

oczywiscie wyłaczylam prad przez co 2 2 pokojach ponad miesiac nie mam pradu w gniazdkach, wiecie kto za to ponosi odpowiedzialnosc, przeciez jakbym dalej uzywała moglbym spłonąć razem z mieszkaniem,przewody bez zabezpieczen w sensie bez okablowania tak zwyczajnie metalowe zze soba polaczone rozdzielone plastikowa kosteczka ewidentnie stara instalacja zrobiona po łbach

Gość gość
Wlasciciel powinien naprawić, moze daj mu zamoczyć to przyspieszy jego decyzje o naprawie:-P

Gość Hubert65
W takich sytuacjach najlepiej bezzwłocznie skontaktować się z fachowcami, nie próbuj niczego naprawiać na własną rękę, bo nie dość, że możesz pogorszyć stan urządzenia, to na domiar złego zrobisz sobie krzywdę, dlatego nie warto podejmować zbędnego ryzyka. Na twoim miejscu zasięgnąłbym pomocy http://solidneinstalacje.pl/ to naprawdę solidna firma, jak sama nazwa wskazuje.