Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Być z kimś tylko po to żeby nie być sama?

Polecane posty

Gość gość

Mam 29 lat. Dwóch kandydatów na horyzoncie. Nie podobają mi się. Dobrze mi się tylko z nimi rozmawia. Wiadomo jednak, że człowiek czasem jak wróci z pracy czuje się samotny w pustym domu. Teraz powstaje pytanie. Brać to co jest, czy lepiej być sama niż z kimś do kogo nic nie czuję?

Gość gość
Obawiam się, że bycie z kimś na siłę tylko po to, żeby nie być samej, to najgorsza z możliwych opcji. Skrzywdzisz wtedy i siebie i tę drugą osobę.

Gość gość
W sumie racja. Żeby nie myśleć i czymś się zająć zapisałam się na karate. Po treningu już czasem sił nie mam na zamartwianie się tym, że jestem sama.

Gość błękitnaa
A może trochę cierpliwości, poczekaj na kogoś odpowiedniejszego. Naprawdę chcesz przytulać kogoś i sypiać z kimś, do kogo nic nie czujesz?

Gość gość
Myślę, że to by mogło być nie do wytrzymania, budzić się obok kogoś, kto mnie nie pociąga w żaden sposób.

Gość gość
Zauważyłam też dziwną rzecz. Ten kto mi się podoba to albo kogoś ma albo po prostu nie zwraca na mnie uwagi, a Ci którzy mi się nie podobają lgną do mnie, chodzą za mną, odprowadzają na przystanek.

Gość błękitnaa
No trochę niefart.

Gość gość
Chyba czekasz na miłość taka jaką przeżywają nastolatki, a to się już nie zdarzy.

Gość gość
Kobieto nie bądź desperatką. Zaprzyjaźnij się może z nimi na początek a nuż coś zaiskrzy, ale nie wiąż się z kimś do kogo nic nie czujesz na zasadzie wypełniacza czasu i dziurki;). Potem możesz ciężko żałować.

Gość błękitnaa
Chyba czekasz na miłość taka jaką przeżywają nastolatki, a to się już nie zdarzy. X To się może zdarzyć, w każdym wieku.

Gość gość
Nie wiem czy czekam na wielką miłość. Ja po prostu chcę znaleźć kogoś kto mi się podoba.

Gość gość
No to sama poszukaj i zagadaj takiego, który ci się podoba, korona z głowy spadnie?

Gość gość
Za każdym razem jak jestem miła i zagaduję, to oni raczej mają wtedy jeszcze większy dystans i traktują mnie jak koleżankę.