Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiutka   1999

Sylwester 2017

Polecane posty

Gość asiutka   1999

idziecie gdzieś ?

Gość gość Tajemniczy obserwator
Chciałbym go spędzić z pewną kafeterianka , to tylko takie jedno z marzeń. : D

Gość asiutka    1999
Ja pewnie tak, nie wiem jeszcze czy na pewno. Dużo złych ocen może jedynie to zablokować, albo jakieś złe zachowanie

Gość gość
my już mamy plany, jedziemy sobie wiekszą ekipą na kilka dni do Mielna, do hotelu unital, mają też bardzo fajne spa. Idealna opcja żeby poświętować a i trochę o siebie zadbać

Gość gość
No my tak samo, sylwester już zaplanowany :) Też się nad morze wybieramy, tyle, że do Ustki. Mamy tam swój ulubiony, bardzo fajny hotel Grand Lubicz. Sylwester będzie w stylu "The Great Gatsby", więc na pewno będzie świetnie :D Już się nie możemy doczekać, trzeba zacząć kompletować jakiś strój :D

Gość gość
Miałam w domu siedzieć na Sylwestra, ale znajomi wynajęli 2 apartamenty halna residence na 14 osób i brakowało im 2 osób. To zapytali czy chce jechać i sobie pomyślałam że czemu nie. Lepiej gdzieś pojechać i wyrwać się z domu a nie siedzieć przed tv i oglądać Sylwestra z polsatem.

Gość aabuenaa
A my z mężem w tym roku po raz pierwszy od dawna wybieramy się na bal sylwestrowy i to jeszcze jaki ;p od zawsze fascynowałam się USA ( stylem życia, kulturą itd. ). Mąż znalazł ofertę hotelu DoubleTree http://www.doubletreewarsaw.pl/pakiet-sylwestrowy - tematyczny bal sylwestrowy pt ,, Sylwester na Times Square” ;p Oferta idealna dla nas. Dodatkowo w cenie pakietu jest też nocleg, śniadanie w formie bufetu i możliwość korzystania z siłowni i SPA. Jak szaleć to szaleć ☺

Gość karmazynek
a my w tym roku zaszalejemy i jedziemy na impreze nad morze - imprezka oczywiście zorganizowana, pełna profeska :) www.baltickorona.pl - byliśmy tam na wakacje i bardzo nam się spodobało, dlatego jedziemy teraz na sylwka :) Raz się żyje, a impreza zapowiada się super!

Gość gość
JANUSZ asiutka pokaż KULSONowi kogutka.

Gość gość
My jak co roku będziemy się super bawić w Hotelu Diament w Zgierzu.

Gość gość
Ja zrobię jedzenie, sałatkę, koreczki, bigos i krokiety z barszczem, spędzimy sylwestra w domu w łóżku oglądając tv. Tak lubię najbardziej. Przez 20 lat tylko raz byłam z mężem na balu, bawiłam się fatalnie, nie potrafię całą noc się bawić, jeszcze jako tako do 12ej bylo ok, potem równia pochyla, raz na domowce - to samo. Teraz tylko kończą się strzały zasypiamy. Bardzo lubię sylwestra, celebrujemy go wprawdzie jak emeryci ale tak lubimy.

Gość gość
gość dziś najwazniejsze że się tak dobraliście, że obojgu wam to odpowiada.

Gość gość
My z mężem idziemy na bal do Rozdroża:)

Gość gość
Ile kosztuje w tym roku ten bal?

Gość gość
A my z kolei idziemy do hotelu bo właśnie znudziło nam się siedzenie w domu. Razem ze znajomymi idziemy na sylwestra do hotelu Anna http://hotel-anna.com.pl/oferta/ w Będzinie. Będzie muzyka na żywo a chyba od wesela nie bawiłam się na takiej imprezie, więc mnie to cieszy.

Gość Ruda Olga
Dla mnie najlepsza tegoroczną propozycją spędzenia sylwestra jest wyjazd w góry. Kierunek to Bukowel, gdzie spędzę siedem dni z Wytwórnia Wypraw. Wiele tras zjazdowych dobrze przygotowanych, stoki oświetlone. Sylwester jako ukraińska biesiada z współtowarzyszami podróży. Lokalna kuchnia, trunki i muzyka. Zamierzam się świetnie bawić.

Gość Marta_1990
My chyba wynajmiemy sobie na http://djskings.pl dj-a i zorganizujemy jakąś zabawę w stodole :D

Gość gość
Ogólnie nie przepadam za tym dniem. NIe lubie chodzenia na bale itd. ALe w tym roku pomysleliscmy ze wroclawski rynek i koncerty moga byc dobrym pomyslem. Własnie dlatego zdecydowalismy sie na wyjazd do wroclawia i nocleg w http://www.hotelsleep.pl/ - bylismy keidys w tym hotelu i bardzo nam sie podobalo wiec i tym razem sobie tam miejsce zarezerwowalismy.

Ja idę na bal, z kolegą powiedzmy ;) już sukienka dzisiaj kupiona butyz torebka itp, także ja już jestem gotowa :)

Gość gość
Za granicą.

Gość Pomarancza_Tymczasowa3
Zycze ci powodzenia na balu z kolega (powiedzmy) Tylko u mnie juz nie masz co szukac :)

Gość gość
A ja idę na bal, ale nie taki zwykły, sztywny za stołami. Z ludźmi ze studiów zorganizowaliśmy bal przebierańców. Kupiłam na to wydarzenie specjalną sukienkę, perukę, czerwone soczewki od fielmanna - pełna charakteryzacja. Te soczewki z odpowiednim makijażem wyglądają mega, już nie mogę się doczekać! :)))

Gość gość
Na kafe i z polsatem jak co roku

Gość uchlewanie ryjów
NIGDZIE, mam zmiane roku głęboko w du'pie, absolutnie nie rusza mnie to

Gość gość
umyjcie piczki bo będą gwałty, szczególnie na zachodnich granicach

Gość gość
achmedy będą mieli eldorado roohania lewackich feministek