Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Walczę o swoje małżeństwo,ale nie mam już siły

Polecane posty

Gość gość
kreseczka bialego ze stolu i jazda na panienki kiedy przyjdzie znowu kryzys to samo po tak upojnej nocy czlowiek mysli pozytywniej.....

Gość yyut
uważam, że umiarkowane picie w towarzystwie jest jak najbardziej wskazane. To ci rozluźni duszę, tylko się miarkuj, bo łatwo wpaść w użalanie się nad sobą i usprawiedliwiać każde pijaństwo smutkiem.

Gość gość
Autorze, Twoja żona ma romans. Przestań jej ufać, wkrocz jak mężczyzna i zrób z tym porządek- niech wybiera: Ty albo jej gach. Nie idź na żadne kompromisy bo w takiej sytuacji trzeba od początku twardo zareagować i podjąć konkretne decyzje -.

Gość Luzuj
Byłem w podobnej sytuacji i o dziwo żona nie miała kochanka Po prostu znudziło jej sie małzenstwo,stwierdziła ,ze się wypaliła Obecnie jest sama Ja mam nową kobietę i zyjemy super 4lata bez ślubu

Gość gość
" gość dziś Ja PRACOWAŁEM nad związkiem ponad 2 lata i skonczyło się rozwodem bo moja eks nie wie co to KOmpromis " No i w tym sedno - PRACOWAĆ mają oboje, inaczej to walka z wiatrakami...

Gość gość
Luzuj dziś Byłem w podobnej sytuacji i o dziwo żona nie miała kochanka Po prostu znudziło jej sie małzenstwo,stwierdziła ,ze się wypaliła Obecnie jest sama Ja mam nową kobietę i zyjemy super 4lata bez ślubu xx Jak ją znudziło małżeństwo to na własne życzenie została samotna i żałosna. Penie myślała, że nie wiadomo co ją jeszcze czeka... A życie jest krótkie, bardzo krótkie.