Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TenTyp23

Czym może być spowodowany brak orgazmu ?

Polecane posty

Gość TenTyp23

Hej dziewczyny. Pisze tu w imieniu mojej dziewczyny, która boi się pytać ludzi o sferę prywatną. No to od początku. Jesteśmy ze sobą trochę ponad rok. Pierwszy stosunek mieliśmy po 4 miesiącach. Wszystko było tak, jak sobie to wyobrażała (tak przynajmniej mówiła), dodam że jestem jej pierwszym chłopakiem. Kolejne razy, też były bajką, widać było że dostawała orgazmu z 2-3 razy podczas stosunku, a potrafię odróżnić udawany orgazm od sztucznego ( tak przynajmniej myślę :V ) No ale wszystko co dobre kiedyś się kończy. Od jakiś 3 miesięcy moja dziewczyna nie może dostać orgazmu. Mówi, że bardzo ja rozpalam i prawie dochodzi, ale przed momentem kulminacyjnym wszystko znika w jedną sekundę. Zwierzyła mi się, że gdy robi to sama, też nie potrafi i efekt jest taki sam. Miała któraś z was podobny problem ? Szkoda mi jej, ponieważ główną przyjemność i satysfakcje mam, gdy ta druga osoba dochodzi. Mam wrażenie, że jestem spełniony i nie jestem egoistą. Ale teraz się źle z tym czuje gdy ja moge a ona nie :/ Co może być przyczyną ?

Gość gość
facet zaczyna się od 17 cm

Gość TenTyp23
gość O to się nie martw ;)