Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudusia8

Lubię ssać innym mąż nie wie

Polecane posty

Gość Klaudusia8

Witam Na wstepie powiem ze mamy po 35 lat i jesteśmy razem od 11 lat. Ja byłam dziewica a on robil to 2 razy przede mna. Od jakiś 2 lat zadarza mi się robienie loda obcym facetom ale tylko i wyłącznie loda nic więcej od zawsze mnie to kręcili przed moim mężem choć byłam dziewica miałam już nie jednego w buzi oczywicise on wie ze nie robiłam tego w ogóle tylko jemu. Zanim uznacie mnie za zła mojemu mężowi robię to najczęściej jak się da lecz w wolnej chwili zdarza się inny orzypadkowy facet któremu obciągne. Zdarzali się niekiedy ze robiłam to a 3 minuty później calowalam się z mężem to mnie podniecało najbardziej. Co mogę zrobić kocham go najmocniej nic innego nie robię to tylko lodzik czy mogę tak dalej ?

Gość gość
możesz, pozwalam ci

Gość filosoraptor
kazdy ma swoja ukryta ciemna strone. seksu nie spawiasz, wiec uwazaj ze to jest twoje hobby

Gość gość
Skąd jesteś Klaudusiu?

Gość Klaudusia8
Nie chce tu szukać facetów na loda tylko mam problem i sie pytam was wiec nie piszczcie takich rzeczy. Wiec co mam zrobić przestać czy powiedzieć ?

Gość gość
Nic nie mowic i obciagac dalej

Gość gość12313
Jak masz tolerancyjnego męża, to mu powiedz. W przeciwnym razie nic nie mów.

Gość gość
Wymarzona rzecz. Claudusia robi to wspaniale. Kilka tygodni temu miałem zaszczyt, być przez nią obsłużony.

Gość gość
Ja też byłem przez nią obsłużony. Chciałem jej dać 300,- zł ale była obrażona bo robi to z przyjemności.