Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

35 letnia baba jest za stara dla 35 letniego chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Baby 35 powinny se szukac chłopów 45 bo już przekwitają

Gość gość
Facet w tym wieku jest w...sile wieku, a kobieta biologicznie to faktycznie już matrona niestety

Gość gość
Facet w tym wieku to najczesciej burak z piwnym brzuchem i okrągłą gębą ktory zmienia gacie raz na tydzień a z jego gęby wychodzą same przekleństwa

Gość gość
A kobieta krowa rozrodowa po ciąży a nawet kilku haha jej życie to już tylko bachor

Gość gość
7:24. Puknij się w pusty łeb , masz tam naprawdę siano.

Gość gość
Tylko ze zadna dwudziesto/dwudziestukilka letnia kobieta nie zechce takiego starego dziada 35 letniego. Spasionego, upoconego oblecha

Gość szry
baba w takim wieku to najczesciej gruszkowate, pulchne i falujace na calym cielsku przy najmniejszym ruchu stworzenie, aseksualne jesli nie odpuchajace, pelne zmarszczek, ktorych nawet duza ilosc tapety juz nie jest w stanie przykryc.

Gość gość
Mam 27 letniego faceta Pozdrawiam, stara baba lat 38

Gość gość
A ty się nawet wysłowić nie umiesz

Gość gość
35-cio letni chłopak ? :-D Mój miał już synów 11 i 9 lat. Debilny temat.

Gość gość
Hehe dobre... 35latek to zwykle lysy z piwnym brzuchem i buraczana twarzą, ale taak, pocieszajcie się że jesteście ogierzy w sile wieku :D

Gość gość
Lepszy piwny brzuch niz twoj celluit i zmarszczki swinio :D

Gość gość
A co za różnica - Twoje kobiety i tak są obrobione w photoshopie.

Gość gość od kota
35-latka? Jak jest zaburzony i lubi rozstępy, zmarszczki, obwisły biust i celulit. To czemu nie. Ale spotkanie takiego to jak szukanie Yeti.Kobiety na tym forum głoszą że istnieje takie coś na świecie. Jednak że w rzeczywistości on naprawdę nie występuje w przyrodzie. Ciężko im przyjąć tą gorzką prawdę więc rozpowszechniają to kłamstwo łudząc iluzjami biedne samotne panie po 30-tce. Cóż każdy wierzy w to co chce. Jeden w jednorożca,drugi w potwora spagetti, trzeci w reinkarnację a grono kobiet z tego forum w mężczyznę 35-letniego uganiającego się za rówieśnicami tak jakby nie mógł poznać młodszej i jędrniejszej pani np 28 letniej w szczycie swojej fizycznej atrakcyjnośći. No to po co mu 35-latka? No po co? P. S. To jest ten moment kiedy możecie się wściec i dostać piany i zacząć wyciągać argumenty zd..y aby dowieść że jednak nie mam racji. Wszyscy jednak wiemy że ją mam nawet wy drogie panie gdzieś tam na dnie duszy czujecie że nie mogę się mylić.Wiem również że nie przyznacie tego.

Gość gość
Ja wierzę w 35-latka który w wyszukiwarkę wiadomej strony wpisuje "young" "teen" "virgin" i nawet wierzę, że jest takich większość. Do seksu w realu ma się to nijak.

Gość gość
dla mnie jest bardzo młoda i warta związku

Gość gość
Laski znowu udają zdziwione, że facet 35-letni o wiele łatwiej znajdzie sobie młodszą o 5-7 lat niż 35-latka, której nawet rówieśnik nie będzie chciał.

Gość gość
Ale co tu sie dziwic:O to normalne, ze facet 35letni znajdzie o 10 lat mlodsza i nikogo to nie bedzie szokowac, a w druga strone juz tak. A jeszcze jesli baba jest rozwodka z dziecmi i szuka rownolatka to juz mega przegiecie:D

Gość gość
Jasne: w internecie pełno takich chętnych lasek, więc po co komu prawdziwa baba? Taka natura.

Gość gość
jest jeden plus tej nieprawdziwej baby, ze cie niczym nie zarazi:D

Gość gość
Jest mnóstwo plusów: nie mają zmarszczek, nie wybrzydzają i zawsze gotowe - po co 35-letni chłopak ma w ogóle odchodzić sprzed kompa skoro tu tyle rozkoszy?

Gość gość
tak, szczegolnie na kafeterii:D

Gość gość
A po co mi równolatek? Nigdy w życiu się z takimi nie spotykałam. Facet powinien być starszy. Ja mając 26 lat byłam z facetem po 30 i to dobrze po 30. Rozstaliśmy się po kilku latach i teraz pan, którym się interesuje jest 40 +. Ja mam 33 lata.

Gość gość
Jak chcecie Drodzy Panowie kogokolwiek znaleźć to trzeba wyłączyć swoje chore fantazje. Bo prawda jest taka, że marzenia a rzeczywistość to 2 światy. Co z tego, że dla niektórych 30 latki to stare baby, skoro poza marzeniami żadne, nawet pewnie starsze kobiety ich nie chcą ? Ale mam dla Was panowie dobrą wiadomość. Po 50 roku życia liczba mężczyzn zaczyna maleć, przybywa wdów w zastraszającym tempie. Bo tak do 40 r.ż. kobiet jest mniej niż mężczyzn. Po co młodej kobiecie stary piernik, jak może przebierać w rówieśnikach, bo jest ich sporo mniej ?

Gość gość
Ha! Dokładnie;-) Dwudziestoparolatki wola kolesi w wieku zbliżonym do ich własnego a nie 35-letnich alimenciarzy skarpeciarzy. Facet młody (20 plus) ma charyzmę, świeżość i spontaniczność której niestety brakuje chłopom po przejściach. 20 z plusem nie pojedzie stopem w świat z 35-letnim fajfusem ani nie bedzie z nim szaleć na koncercie bo wiadomo - starszy koles to taki juz troche kapec ;-)

Gość gość
strasznie stara spr******** rozwora 42 latka z 31 latkiem od 2 lat razem..wlasnie bierzemy ślub...pozdrawiam docentów doktorów habilitowanych kafeterii

Gość gość
gość dziś - mam 20+, nigdy nie spotykałam się z takim dzieciakiem w moim wieku. Oni jeszcze rozumu nie nabrali. Poza tym, o jakim stopie Ty piszesz? Nigdy w życiu bym czegoś takiego nie zrobiła. Wolę bezpieczne, komfortowe spędzania czasu. Ale może to kwestia tego,że nie mam nasrane w głowie jak koleżanki.