Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

35 letnia baba jest za stara dla 35 letniego chłopaka

Polecane posty

Gość gość
35 letni chłopak??? buhahahahaha Toż to stare dziadzisko nie chłopak :D

Gość gość
jest młoda dla mężczyzny w tym wieku

Gość gość
Facet trzydziestoletni to może przebierać w laskach w wieku 24-27 lat. Przecież same to wiecie.

Gość gośćlaura
Ale bzdury,wiek nie ma nic do rzeczy

Gość gość
może przebierać jedynie w laskach w wieku 40-50 lat

Gość gość
gość dziś Facet trzydziestoletni to może przebierać w laskach w wieku 24-27 lat. Przecież same to wiecie. 27 latka jest praktycznie w jego wieku.

Gość gość
Ja mam 26 lat i piękną 39 letnia kobiete po rozwodzie z dziećmi. To wspaniała kobieta. Serce ma jak dzwon.

Gość gość
Koleżanka miała 10 lat starszego. Byli razem prawie 10 lat. Po czym, jak ona miała 34 lata zostawił ją dla 25 latki. No ale facet kasiasty że łoj, koleżanka po rozwodzie finansowo zabezpieczona. A ta nowa młoda doi go na potęgę teraz. Facet chudnie i marnieje w oczach.

Gość gość
gość dziś Ja mam 26 lat i piękną 39 letnia kobiete po rozwodzie z dziećmi. To wspaniała kobieta. Serce ma jak dzwon. x Nawet wiem ktora to kafeterianka napisala aby reklame sobie zrobic:D nie udawaj faceta:classic_cool:

Gość gość
21.47 tak, o ile jest przystojny albo przynajmniej w miarę wyglądający i dbający o siebie, swoją sylwetkę a nie lysol z piwnym brzuchem i kapiacym z niego potem, bo takiego to nawet,, stare"po 30stce nie będą chciały :) no chyba że jakieś desperatki które uczepia się pierwszego lepszego...

Gość gość
mam 22lata a moja dziewczyna 53 kochamy się od 2 lat

Gość gość
22:14 Nie no zara jebne ze śmiechu. Ja tu widze leczenie...

Gość gość
gość dziś chyba raz na 2 lata :D

Gość gość
Baba - chlopaka haha dobre

Gość Carycka
Tu sie nie rozchodzi o wiek, ale o atrakcyjnosc. Kobieta jak ma urode I figure+ dba o siebie to zawsze bedzie miala powodzenie. I u mlodszych I starszych mezczyzn.

Gość gość
Nie mam problemu z tym, ze tak uwazasz. I tak kobiet takich jak ja(dodam, ze nie jestem po trzydziestce) nie interesuja panowie z kompleksami uwazajacy rownolatki za stare baby. Co innego osobiste preferencje co do wieku, a co innego wmawianie calemu swiatu, ze kobieta majaca wiecej niz 25 lat powinna trumne wybierac. Tym smieszniejsze, ze takie opinie najczesciej maja panowie, ktorzy przez zaniedbanie fizyczne i umyslowe sa starymi dziadami a nie przystojnymi 35 latkami.

Gość gość
A gdzie to niby ci 35 latkowie są atrakcyjniejsi od rówiesnic? bo w Polsce widze zupełnie odwrotną sytuacje..wielu facetów po 30tce to buce z zakolami i nadwagą nie mogące się pogodzić z faktem że "obiektem pożądania" już nie są i jeszcze te wylewanie flustracji na babskich forach ...żenada...młodsze chętne ?może tak ale na ich portfele ale to już sponsoring ehhh

Gość gość
Ja mam tyle lat jestem przystojny, nie mam brzucha piwnego i młódki się za mną oglądają, czasami zaczepiają. Mam atrakcyjną kobietę również w takim wieku, bardzo zgrabną i jakoś nie mam ochoty na inne, na pewno bym jej nie zostawił bo ma tyle lat co ja to chore.

Gość gość
O jakieś psychiczne ścierwo zdesperowane próbuje się dowartościować, więc założyło ten debilny temat :D Ciebie szmato od podłogi żaden nie zechce, nawet kiep z kulawą dopą się za tobą nie obejrzy :D

Gość gość
Mam 34 lata, moja dziewczyna 25. Koleżanki jej zazdroszczą :)

Gość gość
gość dziś Mam 34 lata, moja dziewczyna 25. Koleżanki jej zazdroszczą usmiech.gif Czego?

Gość gość
Oczywiście. Najlepszy wiek dla faceta pod względem "brania" jest po 30-tce. Nie, nie mam na myśli "oblechów z piwskiem", bo tacy nie są atrakcyjni nawet jak mają 20 kilka lat, tylko facetów co dbają o siebie co ćwiczą, wygląd, ubiór itd. Zapytacie dlaczego? Dlatego, że oprócz walorów fizycznych, które można mieć podobne jak dekadę mniej, jest coś jeszcze bardziej wartościowego dla Pań - pieniądze, dobra praca, mieszkanie i pozycja. Tym się przecież kierują kobiety przy wyborze partnera, w zakamuflowanej formie nazywane "zaradnością". Młodsze dziewczyny mogą jeszcze sobie wmawiać, że są bezinteresowne, ale u kobiet bliżej 30tki włącza się mechanizm biologiczny i na pierwszy plan wychodzi to co napisane wyżej. Młodym chłopakom doradzam rozwój, niech wasze równolatki imprezują, rantkują, to ich najlepszy czas i muszą go wykorzystać, na was przyjdzie później i role się odwrócą.

Gość Teppic No1
Jako 32-latek, prawie nie oglądam się za starszymi kobietami, czasem tylko, żeby sprawdzić, czy się ładnie "posuwają w wieku". Z rówieśnic interesuje mnie obecnie dosłownie jedna sztuka, najwięcej w przedziale 22-28, choć jest i dziewczyna 19-letnia.

Gość gość
Ja też nie oglądałam się za młodszymi mężczyznami a mój młodszy mąż za starszymi kobietami ale przypadek sprawił, że poznaliśmy się i zakochaliśmy w sobie.

Gość gość
Czego? x Fajnego dojrzałego faceta.

Gość gość
chlopak 21l chcial sie umawiac z 6ol

Gość gość
Zd***** mnie bierze ,że tak dwie płcie (albo to zapewne piszą frustraci lub frustratki ) jadą na siebie. Co dziwnego w tym, że facetowi pod 40 podobają się młodsze o np 10 lat? To prosta biologia ,zwierzęcy instynkt przez niego przemawia, tak jak kobiety patrzą mimowolnie na status faceta -biologia i nic więcej. Ale zakładając , że biologię odstawimy , to dbająca o siebie 30+ jest fajną kobietą. Wcale nie trzeba godzinami na siłowni itd,ot codziennie patrzeć co się je i trochę ruchu ,a facet sam zauważy ,że kobieta fajna jest ,ma troszkę ciała,ale tyle co trzeba ,bo wieszaki ciężko lubić ;) . Dajcie sobie odbój z tymi wyzwiskami . Facet też musi dbać o siebie ,patrzeć co je,nie żreć i opijać się piwskiem ,bo lepiej wypić piwko ze smakiem,niż nażłopać się 5ma najtańszymi.

Gość gość
Ja mam 38 lat ,wysportowany,wysoki,ładne duże auto,swoje mieszkanie i mimo że rówieśniczki interesują się moją osobą to ja takie kobiety po prostu traktuje jak powietrze bo po co mi zdziwaczała pomarszczona 30parolatka jak moge mieć 20parolatkę ? Teraz jestem z 25 latką w wolnym związku z którą byłem na wakacjach za granicą,narazie dobrze sie rozumiemy w każdej kwestii. W weekendy nie wychodzimy z łóżka tylko kochamy sie,jemy pizze i popijamy winko. Kobiety 30paroletnie raczej powinny sie nastawiać na facetów 50 +.