Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

35 letnia baba jest za stara dla 35 letniego chłopaka

Polecane posty

Gość gość
O i to jest rzeczywistość w której żyjemy, prawda panowie. Tylko że panie z podobnego tematu"Dlaczego jestem sama mam 35 lat" nie przyjmują tego do wiadomości. To jakiś syndrom wyparcia czy coś? Nie bo nie i kropka.

Gość gość
35 lat to juz stary dziad, a nie chlopak

Gość gość
To nie jest syndrom wyparcia. Tutaj pisze 1 albo dwóch frustratów, a kobiety im się odcinają. A czemu się odcinają ? Bo w życiu obserwują co innego. Mam 40 lat i ok. 90 % znanych mi par to równolatki lub ludzie z różnicą wieku do 4 lat. Znam kilka par, gdzie mężczyzna jest starszy 6 lat . I tylko jedną parę, gdzie dziewczyna związała się z 10 lat starszym. Znałam też 1 parę, gdzie dziewczyna była młodsza o więcej niż 10 lat, ale oni się rozstali, więc to się nie liczy.

Gość gość
Każdy chce wierzyć, że jest młody jak najdłużej i to w zasadzie pozytywne, jeśli czujesz się duchem młodszy niż jestem, ale bez realnej świadomości wieku swojego ciała kończy się to zwykle śmiesznością. Prosty test: stań 35-letni chłopaku obok 20-letniego chłopaka i przebiegnijcie 500 m. Wnioski będą oczywiste, to samo dotyczy zresztą również kobiet.

Gość gość
coś co w wieku 35 lat pisze o sobie chłopak musi być nieźle upośledzone w rozwoju , tak przynajmniej o 20 lat

Gość gość
dlaczego mlodzi faceci szukaja starszych?

Gość gość
Bo sa dojrzalsze emocjonalnie

Gość gość
gość dziś To nie jest syndrom wyparcia. Tutaj pisze 1 albo dwóch frustratów, a kobiety im się odcinają. A czemu się odcinają ? Bo w życiu obserwują co innego. Mam 40 lat i ok. 90 % znanych mi par to równolatki lub ludzie z różnicą wieku do 4 lat. Znam kilka par, gdzie mężczyzna jest starszy 6 lat . I tylko jedną parę, gdzie dziewczyna związała się z 10 lat starszym. Znałam też 1 parę, gdzie dziewczyna była młodsza o więcej niż 10 lat, ale oni się rozstali, więc to się nie liczy. x Mam to samo. Wśród moich bliższych i dalszych znajomych są prawie same pary równolatków, jedna czy dwie, gdzie on jest starszy 10 czy 12 lat. Reszta to albo jest z tego samego roku, albo różni ich tak do 5ciu lat w obydwie strony.

Gość gość
W zasadzie to są dwie kwestie: 1. rzeczywiście zdecydowana większość osób żyje w związkach z rówieśnikami lub z osobami z niewielką różnicą wieku 2. rzeczywiście zdecydowana większość mężczyzn marzy o sporo młodszej kobiecie ale najczęściej na marzeniach się kończy bo oni wiedzą że szanse na to są małe

Gość gość
Śliczna młoda brunetka o anielskiej buzi i figurze modelki pozna pana ,jesli masz dość lewych zdjęć i oszustek i szukasz kogoś realnego i naprawde atrakcyjnego to dobrze trafiłeś ! jeśtem prawdziwie piekną i zarazem inteligentną laską tzw. luxus girl z wyższej półki (co widać na autentycznych zdjęciach) . Moje zdjecia znajdziesz tu: https://www.eamore.com.pl/436347 Tylko poważne propozycje od prawdziwych gentelmenów. całuje Monia

Gość gość
Śliczna młoda brunetka o anielskiej buzi i figurze modelki pozna pana ,jesli masz dość lewych zdjęć i oszustek i szukasz kogoś realnego i naprawde atrakcyjnego to dobrze trafiłeś ! jeśtem prawdziwie piekną i zarazem inteligentną laską tzw. luxus girl z wyższej półki (co widać na autentycznych zdjęciach) . Moje zdjecia znajdziesz tu: https://www.eamore.com.pl/436347 Tylko poważne propozycje od prawdziwych gentelmenów. całuje Monia

Gość gośćlaura
A jak mowia realne statystyki?ciekawi mnie opinia kompetentnych spacjalistow w tej dziedzinie

Gość gość
Nie mogę wkleić, ale łatwo znaleźć badania opublikowane przez gus w 2016 r. - mediana wieku zawarcia pierwszego małżeństwa to 27 lat dla kobiet i 29 dla mężczyzn. Raptem dwa lata różnicy. Wynika z tego, że związki, w których różnica wynosi kilkanaście lat nie mogą stanowić większości.

Gość gość
Pojęcie "35- letni chłopak" jest typowe dla dzisiejszych niedojrzałych emocjonalnie infantylnych mężczyzn nie potrafiących odnaleźć się w stałym związku o małżeństwie nawet nie wspominając. Smutne.

Gość gość
19:25 Ja mam 36 lat i niejednego 20 latka pokonałem nie tylko na 500m ale i 3000 m no ale nie palę,nie nadużywam alko,nie siedzę godzinami przed komputerem i uprawiam kilka sportów.