Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona22_22

Co ze mną nie tak? Widzę w chłopakach same wady, nie umiem sie zaangażować...

Polecane posty

Gość zagubiona22_22

Mam 22 lata i ostatnim czasem te myśli nie dają mi spokoju... Więc tak jako 18latka byłam w zwiazku z chłopakiem o 5 lat starszym. Zakochałam sie jak gówniara i dopiero z czasem zobaczyłam jaki on był. To był pierwszy chłopak z ktorym poszłam do łóżka ( i myslalam że ostatni) ale nie do konca tak wyszło. To był toksyczny zwiazek, kazal mi rezygnowac z marzen, o wszystko byl zazdrosny, pisal w moim imieniu do kolegow, wciaz sprawdzal moi facebooka. Mieszkałam u niego i calymi dniami na mnie krzyczal a potem wieczorem jakby nigdy nic byl mily. Bił mnie nawet, mowil że chcialabym kogos kto ma wiekszego niz on, że go zdradze bo chcialabym zobaczyc jak to jest z innym. Nie chcial nawet sie normalnie rozstac tylko zebysmy sie dalej spotykali na seks. Zrywalam z nim ale po kilku dniach obiecywal ze sie zmieni i mu wierzylam. Wszyscy mowili zebym go zostawila, ale on wmawial że nikt nie wytrzyma z taka wariatka. Kiedy z nim nie bylam bolało a jak był blisko to bolało jeszcze bardziej. To trwało trzy lata. Potem przez internet poznalam chlopaka ( po kilku miesiacach od rozstania z tamtym chlopakiem chociaz kontakt telwfoniczny utrzymywalismy ciagle), szybko poszlismy do lozka, rozczarowalam sie bardzo. Tlumaczylam co mi sie nie podoba w lozku, ale nie sluchal, potem okazalo sie ze nie chcial mnie zaprosic do siebie i mial dalej te portale randkowe i napisal do mojej kolezanki. Rozstalam sie z nim po poltora miesiaca. Potem znow wrocilam do tego pierwszego przez ciezka sytuacje w rodzinie. Znajomi sie odwrocili a ja myslalam ze jemu pierwszy raz na mnie zalezy. Po tygodniu znow sie klocilismy jak opetani. Bylismy tak razem dwa miesiace ale z poczatkiem czerwca zerwalismy i nie bylo zadnego kontaktu miedzy nami, nawet telefobicznego. W miedzy czasie tych rozstan (czyli jak sprawy byly zakonczone rozstaniami) spotykalam sie sporadycznie na sam seks z takim chlopakiem. Podobal mi sie bardzo i bylo nam dobrze ale nie chciał nic poważnego. Teraz w polowie wakacji spotkalam M. Jest rok mlodszy, też po tak dziwnym zwiazku jak ja, też po kilku spotkaniach wyladowalismy w lozku i przyznam ze bylo mi z nim najlepiej, jednak bardziej go poznajac uswiadomilam sobie ze jest podobny do mojego pierwszego chlopaka. Jest dosc prosty i nie rozumie moich pasji. Olewa mnie i w sumie ja jego też. Nawet nic do niego nie czuje i do nikogo innego nie czulam oprocz do tego pierwszego. Prosze nie krytukujcie mnie, wiem że dużo tego co tu napisałam i może dosc chaotycznie, ale musze sie spytac. Co jest ze mna nie tak? Myslalam że seks jest wazny ale nie skoro przeszkadza mi osobowosc M. a w lozku było super. Nie wiem co mam robic. Wyszalec sie pozadnie i wtedy dopiero brac sie za zwiazki. Dodam jeszcze ze bylam u psychiatry przez pierwszy zwiazek i mowil mi ze mam zanizona samoocene. Chcialabym zeby komus na mnie zalezalo, zeby moj nowy zwiazek zaczynal sie powoli, zeby ktos we mnie uwierzyl, potrafil na spokojnie porozmawiac, a nie zeby mu zalezalo na seksie. Niedlugo bede miala 23 lata. chcialabym kogos poznac byc wobec niego fair i z wzajwmnoscia. Zalożyc rodzine, ale boje sie kolejnych zwiazkow bo gdy widze problem to uciekam, bo boje sie podporzadkowac komus jak mojej pierwszej milosci. Jak poznac że komus na mnie zalezy? Pomóżcie i prosze nie osądzajcie mnie.

Gość gość
Pobadz troche sama we wlasnym towarzystwie, nabierz poczucia wlasnej wartosci. Nie patrz na ilosc kontaktow lecz na jakosc i daj sobie przede wszystkim czas na znalezienie odpowiedniego partnera, wykorzystaj swoje negatywne doswiadczenia. Jestes bardzo mloda i niedojrzala.

Gość gość
Wór na spermę, nie kobieta. Jesteś.