Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewciaa21

Spoźniający sie okres

Polecane posty

Gość Ewciaa21

Okres spoznia mi sie juz ponad 16dni.Zrobilam test 5dni temu I wyszedl negatywnie.Byl to moj pierwszy raz 29.09 pozniej jeszcze kilka razy kochalismy sie z chlopakiem.Okres powinnam dostac 7.10 +3,4-dni gdyz mam nieregularny okres.Zawsze sie zabezpieczamy.Jest to juz 46 dzien cyklu a tu dalej nie mam okresu.Niewiem co robic???nie spoznial mi sie nigdy tyle okres

Gość gość
Zrób test jeszcze raz. 5 dni temu, to mogło być za wcześnie. Leć do apteki i rób.

Gość gość
już k***isz w tak młodym wieku patologia

Gość gość
matka musi być dumna z puszczalskiej córki

Gość gość
A co was to obchodzi? Pewnie brzydkie prawiczki, i grube dziewice tak piszą. Autorko nie przejmuj się, takich tu pełno.

Gość Ewciaa21
Robilam 2 testy I drugi tez byl negatywny.Boli mnie brzuch jak na okres,czesciej chodze do toalety I mam duzy apetyt oraz zmeczona jestem

Gość Ewciaa21
Od tygodnia jestem przeziebiona,stresuje sie przed egzaminem.Moze przez to spoznia mi sie okres?

Gość gość
ktos ci kazal uprawiac sez

Gość gość
Też tak może być. Stres ma bardzo duży wpływ na nasz organizm. A to że dużo jesz to już hmm wkrecilas sobie ciąże i mózg reaguje na to. Och ile razy ja "byłam w ciazy" hehe. Mój mąż kiedyś to co miesiąc mi test kupował bo dwa dni mi się okres spóźnial a ja miałam wszystkie objawy ciąży haha:) spokojnie. Może zrób betahcg. To ci da 100%pewności

Gość Ewciaa21
Od zawsze mialam nieregularne miesiaczki,nawet 10 dni mi sie spoznila ale wtedy bylam pewna ze dostane bo,byla dziewica.

Gość Ewciaa21
Jak mi sie kilka dni spozniala,to zaczelam sobie wkrecac ze napewno jestem I doszukiwalam sie zmian w swoim ciele