Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ubranie dla 1,5 dziewczynki na wesele :)

Polecane posty

Gość gość

ubranie dla 1,5 letniej damy na wesele w listopadzie. Ktoś, coś :) ?

Gość gość
Ale ze co, chcesz je dostać w prezencie od nas, odkupić, mamy pomoc w wyborze, czy poszukać w necie i wysłać link? Ile ty masz, nie umiesz się wypowiedzieć, tylko oklepane na fejsbuku "ktoś coś".

Gość tamkaa
Wrrr nie znoszę jesieni ;/ no na pewno przydałoby się kupić coś elegnackiego ale też bez przesady - tak żebyś mogła potem to ubranie wykorzystać też na inne okazje.

Gość lenkaaa1
Ja ostatnio kupiłam fajną sukienkę dla córki w podobnym wieku w 5.10.15. Wybieraliśmy się na chrzciny córki mojej przyjciółki i też miałam niemałą zagwostkę w co by tu ubrać dziecko bo ta pogoda to jednak zdradliwa jest. Suma sumarum młoda i tak się przeziębiła więc teraz kwitnę na zwolnieniu... ;/

Gość gość
a po cholere ciagnąc tak małe dziecko na wesele, zeby siedzialo w halasie??? zadna to dla niego przyjemnosc. no chyba ze na obiad i z powrotem do domu. pomylscie czasem mamuski o dziecku a nie tylko o sobie

Gość gość
1,5 roczne dziecko to nie noworodek. Bez przesady. MaDki, maDki.. litości.

jak lubi tańczyć to coś wygodnego żadne tiule falbanki cekiny brrr ładnie to wygląda ale gdzie tu wygoda jak nie widomo jak siedzieć;-) myśle ze jakas fajna sukienka grubsze rajstopy( cieńsze weź do przebrania, albo ubierz od razu 2 pary) i już .jak córeczka ma dłuższe włoski to możesz tu zaszaleć opaska z cyrkoniami(jak lubi oczywiście) czy inne ozdoby....zgadzam się że 1,5 roczne dziecko to nie noworodek , spokojnie na kilka godzin może isć z rodzicami na wesele , na pewno nie biorą jej na cała noc...moje dziecko tańcowało z nami i dziadkami kilka godzin i nie chciało zejść z parkietu :-)a potem jak wypatrzyło fontannę z czekoladą i ulubione arbuzy to mogło zostać i całą noc:-) miłej zabawy

nie zakładam 2 par rajstop ale np rajstopy i dżinsy jak jest zimno, a myślę że w listopadzie dla 1,5rocznej dziewczynki w cieniutkich rajstopkach może być zimno...getry do eleganckiej sukienki chyba nie bardzo??

Gość Przypadkowo
W Lidlu teraz są dostępne takie super rajtuzy ocieplane, do tego sukienka ładna z PEPCO albo H&M i z glowy. Nie musi być drożyzna - ona wyrośnie z tego bardzo szybko.

Gość gość
śmiało popieram koleżanki wyżej. Ja akurat mam syna ale też od dawna ubieramy się w 5.10.15. Fajna jakość ubranek za dobre pieniądze. No i bardzo podoba mi się fakt, że ubrania są modne i widać, że projektanci biorą pod uwagę najnowsze trendy modowe ;p