Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trafiam przybłędy

Zawsze trafiały mi się jakieś poturbowane przybłędy

Polecane posty

Gość trafiam przybłędy

z różnymi usterkami, po nieudanych związkach, po aborcjach, z problemami emocjonalnymi, z nałogami typu fajki/chlanie, z rodzin gdzie jakaś patologia lub przemoc, lub totalne lenie, ja pierdziele, czy nie ma normalnych kobiet do stworzenia rodziny?

Gość gość
Moze cos jest w tobie ze takie przyciągasz

Gość gość
Uważasz, że to ich wina? One też chcą być kochane.

Gość gość
A może z tobą coś jest " nie teges" ? Czy ty jesteś z normalnej rodziny?

Gość gość
SWOJ CIAGNIE DO SWOJEGO!!! Zawsze tak bylo. Sam musisz uwazac sie i byc przybleda. Taka prawda :-(

Gość trafiam przybłędy
gość dziś Moze cos jest w tobie ze takie przyciągasz Zgłoś przyciągam takie bo jestem opiekuńczy i nie potrafie powiedzieć nie gdy potrzebują pomocy, mam chyba taką wade wrodzoną

Gość gość
Musisz ostrozniej podchodzic do zwiazkow

Gość trafiam przybłędy
gość dziś Uważasz, że to ich wina? One też chcą być kochane. Zgłoś Nie ich wina, i wiem że chcą być kochane, tylko wszystkie lgną tylko do mnie, troche to podejrzane. Może jakieś dziwne sygnały wysyłam?

Gość gość
trafiam przybłędy dziś Kobiety "po nieudanych związkach, po aborcjach, z problemami emocjonalnymi,.., z rodzin gdzie jakaś patologia lub przemoc"- to przybłędy ? :O No comment.

Gość trafiam przybłędy
gość dziś Musisz ostrozniej podchodzic do zwiazkow >>>> Taaaa tylko jak to zrobić?

Gość gość
gość dziś no to jak takie nazwać? bo normalne to chyba nie są raczej

Gość gość
Nie wiem jakim cudem trafiasz na " takie" kobiety... wydaje ci sie że one biegają na aborcję jak na seans filmowy kilka razy w miesiącu? Strasznie prostacki jesteś. Masz pogardliwy stosunek do kobiet i nie dziwię się że żadna porządna laska cie nie chce. Pozostają ci gorzkie żale na forum.

Gość gość
Jak oceniasz jako przybłędę to nie wchodź dalej. Cofaj się i szukaj dalej. Znowu się trafi przybłęda to wycofaj się, aż w końcu trafisz na swoją połówkę bez traum, która Ci będzie odpowiadać.

Gość gość
przybleda lgnie do przybledy sam jestes przybleda, gloopi c***ju

Gość gość
A te "normalne" to jakie? Wolne po udanych związkach? :D bez problemów :D bez żadnej przeszłości, bez podjętych (nawet źle) decyzji? ;) bez uszczerbku na zdrowiu ;) i księżniczki z domów królewskich, gdzie zachowanie ich rodzin ogranicza etykieta?(też nie zawsze, a raczej rzadko) no, bo przecież "księżniczka" sama nie da rady zwalczyć -patologicznego ojca lub matki-..;)

Gość gość
Jasne, jak facet się pożali to chan i prostak. Kobiety to bibułki i trzeba im wspólczuć. Szkoda słów.

Gość gość
gość dziś Czyngis-chan?

Gość psycholog z doświadczenia
nie ma kobiet bez traum, jedyne to w jakim natężeniu przez nie przeszły, teraz nawet 18 latki są już z bagażami niestety, często po poważnych przejściach, świat to nie piaskownica w raju

Gość gość
trafiam przybłędy wczoraj takie czasy pogódź się z tym

Gość gość
Oceniając tymi kategoriami ludzi 90procent to patologia i przybłędy...Ty tez na bank masz w sobie cos dyskwalifikujacego.To o czym piszesz to zycie i nigdy nie jest uslane rozami.Ta ksiezniczka ktorej szukasz nie istnieje.Zawsze cos w drugiej osobie jest czyms dla innej osoby dziwne.Sadze ze sie nie zakochales albo jestes narcyzem zapatrzonym w siebie.Ta twoja opiekunczosc jest wyimaginowana i tylko ty sam ja w sobie dostrzegasz.Jestes zaklamany bo po co z kims cos budowac jak nim gardzisz.Spotkasz rozwodke czy kobiete z niepelnej rodziny odrzucaj.Ja tez bylam rozwodka,zostawilam meza nieudacznika hazardziste i mitomana.Wedlug twej oceny bylam wybrakowana.Bo juz nie jestem.Z mezem tworzymy normalna superfunkcjonujaca rodzine.Sa problemy jak w kazdej innej.Ty widzisz tylko szklanke pusta do polowy a nie pelna...

Gość gość43
Chłopie ty jaki popaprany jesteś. To po co zawracasz tym biednym dziewczynom w głowie, dajesz im nadzieję jakby nie dosyć już przeszły. I co to znaczy z usterkami? Czy kobieta to jakiś sprzęt? Każdy ma jakieś przejścia w życiu. Kogo w takim razie szukasz? Księżniczki z bogatego domu która ma życie usłane różami a bogaty tatuś na rękach ją nosi i obsypuje kasą. Uważaj bo taka dopiero może pokazać ci gdzie raki zimują. Nawet jak kiedyś zwiążesz się z taką księżniczką to po kilku latach sam możesz wyjść z takiego związku jak poturbowana przybłęda, nawet wrak człowieka. Zycie jest nieprzewidywalne i nie wiadomo co i kiedy się komu przytrafi. Może jeszcze dać ci w d**e.

Gość gość
dziewczyna z bogatego domu nie spotyka sie z patologia, ktora jest autor dlatego nie bedziesz mial nawet szansy na poznanie normalnej dziewczyny dobrze ktos wyzej napisal PRZYBLEDA CIAGNIE DO PRZYBLEDY. tak funkcjonuje nasz swiat

Gość gość
czyli dziewczyna po kilku aborcjach jest dla was normalna? nie zgodze się albo z rodziny gdzie stary chlał i lał? albo ojca nie było wcale? Przecież taka dziewczyna ma wade psychiczną już na zawsze i nic z niej nie będzie

Gość gość
dziś Generalnie tak. Ale są przypadki dziewczyn z rodzin bogatych i wykształconych które wpadają w patologię, biedę, ogólnie w szambo z nakładających się powodów losowych ( śmierć/ choroba rodziców, śmierć dziadków, zaniedbanie przez innych krewnych, nieżyczliwość osób postronnych, ograbienie z majątku prawnie należnego jej), braku osoby bliskiej która zamiast nieobecnego ojca, matki, dziadków ciotek i wujków mogłaby dziewczynę przeprowadzić w początkowych etapach dorosłego życia przez zakręty i uskoki. Co do drugiej części wypowiedzi zgadzam się. Nie ma szans na poznanie normalnej dziewczyny będąc patolem.

Gość gość
16:57 Zanim kogoś ocenisz najpierw sprawdź w swojej najbliższej rodzinie ile było skrobanek. Najciemniej jest pod latarnią. Aborcja to nic " nienormalnego". Jeśli kobieta zajdzie w ciążę i nie chce urodzić ma prawo pozbyć się ciąży. A katole mogą się rozmnażać jak szczury jeśli tego chcą. Pilnuj swoich gaci. Uważasz że w tak zwanych dobrych, zacnych rodzinach ludzie nie chleją? A jaką to ważną personą niby jest ojciec? Multum osób wychowało się albo bez ojca albo bez matki i żyją. W dodatku udaje im się stworzyć pełne rodziny. Nie generalizuj. Jak widać po wpisach najbardziej wadliwy psychicznie jesteś ty. W dodatku niedokształcony. Naucz się pisać porządnie zdania po polsku. Masz masakryczną składnię. Jesteś beznadziejny.