Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FIT MOWIMY NIE!

Polecane posty

Gość gość

Kto poprze,bo ma dość p********ia o byciu wspaniałym,wysportowanym na bezglutenie? Kto też ma tego pełną d**e?

Gość gość
Nie popre bo mam celiakie. Dzieki za dyskryminacje

Gość gość
w******ja mnie ludzie FIT

Gość gość
Też mam dosyć ludzi pustakow Którzy ćwiczą jak p******i,wychwalają sie tym jakby to było niewiadomo co.A to tylko głupie ćwiczenia! barany! Ogarnijcie te puste cymbaly bo żal słuchać tego waszego mialczenia.Mózg odżywia sie cukrem,wiec zjedzcie wkoncu coś bo inteligencja zamiata podłogę

Gość gość
jeszcze im sie wydaje ze zdrowo sie odzywiaja buhahaha

Gość gość
Dokladnie:/ spędzają życie na siłowni ,nie żyjąc. W wspomnieniach na starość będą mieć bierznie,rowery,ciężary i tyle.Gdy bedzie za późno. ..gdy ktos zapadnie na raka czy inną chorobę. .. Będą płakać Bo zorientują sie jak zmarnowali życie na czymś co sensu nie miało. Bo robią to tylko do poklasku,to pochwał. Puści, naiwni,bez mózgu. I choć teraz poleci krytyka.Mówię wam nie macie z tego nic,nic,nic.Ani kasy,ani zdrowia bo cierpi serce i stawy.Ani podziwu.Bo ludzie patrzą siebie.I wyj****e mają na innych

Gość gość
Nikt nie mówi ludziom tego,że za km ktoś wybierze się biegać czy inny sport uprawiać, to trzeba iść przejść badania lekarskie.Dużo osób nie wie,że ma problem z plecami ,ze może mieć ubytek na sercu np dziurę która nic jest od tak wyczuwalna.Ja się dorobilam ciężkich chorób lo bieganiu i jezdzeniu na rowerze. Czekam na operacje na sercu.Mam deformacje kolana,ktore zaczęło mi puchnac po dwucb latach biegania.Woda mi się w nim zbiera i ciągle jakieś problemy.Dlaczego? Bo ćwiczyć mi się zachciało. A ćwiczenia nie są naturalne prócz chodzenia,do naszego organizmu.chrząstki sobie zurzylam w zgieciach .miały służyć do końca życia ,a służyły 4 lata ćwiczeń. Instagramowiczki z tego żyją, nie powiedzą prawdy.Będą was ma nic i trzepac z tego zyski.przemyslcie to

Gość gość
jak sie kaleka bierze za cwiczenia to sie nie dziwie, ze narobi sobie problemow. UP pisze się Bieżnie* :o

Gość gość
Tak tłumaczysz swoją chorobliwa miłość do tłuszczu autorko????