Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja_Dyzio

normalna kambodżańska kobieta o nazwisku SA NA i jej przyjaciel Piotr T.

Polecane posty

Gość Ja_Dyzio

tak czuję, że polscy podatnicy za chwilę i za moment wpadną w tarapaty , kambodżańska dziewczyna Piotra. T ma 20 lat i jest normalną dojrzałą kobietą w wieku 20 lat, nie jest żadną przerobioną z kindybałem pod sukienką, a zatem, wsadził do pierdla Piotra T. z powodu pedofilii ? moim zdaniem, to jest ICH sprawa , czy chcą się przytulać i bzykać nawet, gdy różnica wieku między nimi jest 34 lata ! Piotr T. z naszych podatków spoko 'wyrwie' co najmniej 5 milionów PLN za zniesławienie i pomówienie !

Gość gość
To chyba chodzi o to ze znalezli u niego tresc***edo a nie o jego dziewczyne co wyglada jak 11latka a ma 20lat

Gość gość
nie,chcieli mu przejrzeć kompa w związku z inną aferą wg mnie

Gość Ja_Dyzio
chyba, że jest UMOWA na zasadzie ! panie Piotrze, wie pan jak jest o co biega, chodzi o sprawę 'L' , panie Piotrze, 'musimy' Pana na chwilę schować , ponieważ Pan dużo wie w tej sprawie dotyczącej samego 'L' a jest teraz pretekst odnośnie młodo-wyglądającej kambodżanki o nazwisku Sa Na , polski naród to kupi 'że' Sa Na ma 12 lat i Pan się zabawia z dziewczynką , najważniejsze jest aby Pana 'schować' teraz Panie Piotrze nawet na kilka miesięcy , sprawa ucichnie ale nasi pracownicy będą śledzić Pana kontakty towarzyskie i aby się Panu nie zdarzyła jakaś krzywda , oczywiście, wszystko na koszt polskich podatników !