Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak pielęgnujecie swoje twarze?

Polecane posty

Gość gość

i jaki macie typ cery :)

Gość gość
Codziennie tonik rano i wieczorem, krem tlusty i nawilżający na zmianę. W zimę nakładam podkład. Od czasu do czasu maseczka, lubię glinki :)

Gość gość
podawajcie konkretne firmy lub jesli macie jakies domowe sposoby pielegnacyjne twarz:)

Gość gość
Toniki nivea, krem soraya tłusty, himalaya herbals, loreal i oil of olaz- nawilzajace, ogólnie prawie wszystkie kremy mi pasują, te mam akualnie, maseczki też różne lubię te z oriflame. Ale bandi też, no różne.

Gość gość
Nivea i soraya zapycha. Loreal to mendy testujace na zwierzetach.

Gość gość
gość dziś Nivea i soraya zapycha. Loreal to mendy testujace na zwierzetach. x Jak zapycha? Jestem zadowolona z tych tomików, są bardzo delikatne.. Kremy kupuję rzadko , bo mimo że używam prawie codziennie to wystarcza mi tak mała dawka, że mam je na baardzo długo.. oczywiście używam dopóki mają ładny zapach i o ile pozwala na to data ważności. "Testują na zwierzętach".. przypuszczam, że to wina większości koncernów kosmetycznych. Tutaj nie pomoże bojkot i podburzanie klientów i klientek, tutaj potrzebne są zmiany na poziomie konstytucyjnym. To musi uregulować nowe prawo. Też mnie to denerwuje, te badania prowadzone na zwierzątkach bez żadnego znieczulenia.. i w ogóle, przykre to bardzo. Ciekawostka, w czasie II w.ś. bayer prowadził badania i testy na ludziach.. :O I co? I nic. Istnieją dalej, nikt nic nie mówi i dlaczego? Powinni zlikwidować firmę, wystawić akcje na licytację, a dodatkowo w ramach kary przeznaczyć ich demoniczny majątek na rozwój badań medycznych, szpitale, sierocińce i tym podobne.

Gość gość
Cera mieszana, szczoteczka-reczna-do twarzy i plyn do mycia, tonik, krem Garnier. Moja dermatolog poleca tylko kremy nawilzajace do twarzy, bez drogiego badziewia. ;) Przy podraznieniach Bephanten.

Gość gość
Ta szczotka ponoć źle wpływa na cerę (tzn. jedni mówią to, a inni co innegeo, ale ja nie mam zanieczyszczeń więc wolę nie używać) Miałam tonik i płyn micelarny garniera i niestety nie odpowiadają mi. Nivea jest delikatna, a tonik muszę mieć delikatny. Ceny: tonik nivea 4€ Krem loreal 5€, oil of olaz 5€, soraya ze 3€ (kupiony w Pl), himalaya byl w zestawie z maseczka nie pamiętam między 5 a 8€ (kupione w Pl), maseczki oriflame 5€.. nie wiem czy to drogie :) może zależy jak dla kogo, to akurat indywidualna sprawa, dla mnie są dosyć tanie. Tańszych chyba nie ma nawet :D

Ja mam cere mieszna, czolo mi sie ogropnie swieci, a poliki sa suche :/ Ciezko mi dobrac cos odpowiedniego... Ostatnio zachwycilam sie maseczka z bielendy, silver detox. Ogolnie lubie produkty na bazie wegla, a w twj masce jest jeszcze cynk i nano srebro. maska dokladnie oczyszcza twarz oraz matowi... Moje czolo wkoncu wyglada "po ludzku", a ogolnie cera jest w duzo lepszej kondycji.

Gość gość
Plyn micelarny Garniera, kremy np. biellendy, nivea, loreal, cera mieszana.