Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poród Kielce Kościuszki

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie na temat szpitala na kościuszki. Mam tam planowane niedlugo CC ze względów medycznych. Bardzo proszę o informacje. 1. Ktoś sie pochwali jak wrażenia ogólne? 2. Jak jest z ciuszkami dla dzieciaczka czy to prawda że zabierają te moje które przyniosę i nie oddają? 3. Po ile jest osób na salach? Proszę o konkretne odpowiedzi ale także o zrozumienie. To mój pierwszy poród i bede wdzieczna za info bo to już niedługo i bardzo sie stresuję... Pozdrawiam

Gość gość
Halo halo jest tu kroś?

Gość gośćAGA
5 lat temu mialam cesarke na Kosciuszki. Wrazenia dobre. Presonel ok, pierwsze slysze o zabieranych ciuszkach, ma sali bylo nas 4 wszystkie po cc, choc 10 lat temu byl mix na sali tzn. po cc i sn. Nie bylo problemu z dokarmianiem malenstw. Ale o ile pamietam to wowczas mieli juz albo konczyli takie sale jedno i dwuosobowe.

Gość gość
Dzieki Aga :* Ktos dorzuci jeszcze jakies ibfo??? Baaaardzo prosze

Gość gość
Kiedyś się mówiło, że jest tam dużo zakażeń, ale czy to prawda nie wiem...od początku byłam nastawiona na czarnów, bo miałam stamtąd lekarkę, i tam też rodziłam.

Gość gość
Idź na Prostą, tam są teraz pustki, na salach po 1 - 2 pacjentki, pielęgniarki skaczą nad każdą - chyba z nudów...

Gość gość
Na prostej są pustki, bo szpital do dupy. Tylko tam potrafią zaszyć kobiecie chustę w brzuchu i latami jej nie wykryć.

Gość gość
To ze na kosciuszki bede to juz pewne raczej. Dlatego.jesli mozna to.prosze jeszcze o.info :)

Gość gość
Położne są super.