Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomysl na biznes dla mlodej mamy

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, zeby byly elastyczne godziny pracy. Macie pomysly ?

Gość gość
ta ktos ci da pomysl na zarobienie pieniedzy.. jak ktos ma pomysl to go realizuje a nie daje innym

Gość gość
Buahahahahhahahahah naiwna, pomysły to się realizuje a nie daje za darmo na tacy obcym leniwym osobom zakladajacym tematy na kafe.

Gość gość
Nie na zarobienie pieniedzy bo tego akurat mi nie brakuje, ale zeby zajac czyms czas

Gość gość
Ja robię paznokcie hybrydowe i rzęsy. Tak, mam wyższe wykształcenie i przed ciążą pracowałam normalnie w biurze na stanowisku specjalisty, ale co z tego, jak sztywne godziny nie obowiazywały i często wracałam po 19 do domu... Klientki ustawiam jak mi pasuje, pracuje zwykle cały poniedziałek tzn. od 9 do 17, w środy 4 godziny i w piątki. Mąż pracuje na nocki czasami, więc ma często dwa pełne dni w tygodniu wolne, wtedy siedzi z maluchem. Mam jednoosobową działalność gospodarczą, wiec i coś tam na emeryturę się ciuła :), mam troche odliczeń (paliwo itp.), bo moją zaletą jest to, że dojezdzam do klientemk do domu, więc są w stanie zapłacić nawet nieco więcej za usługę (za rzęsy biorę 130 zł, normalne ceny w 3miescie, w ktorym pracuje, zaczynają się od 80 zł).

Gość gość
gsc z 12:46 bardzo fajny pomysł, jak umie się to robic to sadze ze idealne zajecie dla mam

Gość dynamical
Zależy do czego masz predyspozycje. Może to być wszystko o czym wcześniej marzyłaś, ale chylę czoła, że chcesz się zająć zakładaniem biznesu posiadając małe dziecko. I dziecko i biznes wymagają poświęcenia sporej ilości czasu i nie będę tu wnikać co więcej. :P Może jakiś handmade? Jira system http://jirasolutions.pl/