Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co znaczy dla kobiety bogaty mężczyzna? I Ile trzeba zarabiać, aby być bogatym?

Polecane posty

Gość gość

Co znaczy dla kobiety bogaty mężczyzna? I Ile trzeba zarabiać, aby być bogatym?

Gość gość
Minimum 10 do tego mieszkanie 3 pokoje lub dom w dużym mieście.

Gość gość
Bogactwo to pojęcie względne.Dla jednego 100zł to dużo,a dla innego 100tyś to mało.

Gość gość
Tak kolo 5-8 tysiecy to juz taki ustawiony zalezy od miasta w warszawie to wiecej (8-12). Chyba ze masz na mysli jakis prezesow ale to juz wyzsza liga 15-30 tys. minimum.

Gość gość
20-30 tys. reszta to syf i nie warto się skupiać na nich w ogóle

Gość gość
100tys zł miesiecznie

Gość gość
Bogaty mężczyzna? Dla mnie bogaty znaczy taki który ma poukładane w głowie, ale z którym się dogadujemy i który jest zaradny. To jest bogactwo, a pisząc o Kasie to co z tego jak facet zarabia koło 10 tys ba miesiąc jak w głowie siano z butów słoma i w jedną noc traci wszystko. W kasa raz jest raz nie ma. Inteligencja i materializm XXI wieku.

Gość gość
15 tys mies to bardzo duzo znam tylko 3 osoby ktore tak rewelacyjnie zarabiaja

Gość gość
mnie by wystarczyło 3-4 tysiące faceta, plus moje tyle. Najgorzej, jak facet zarabia między 1000 a 2000. Przecież za to rodziny nie da się utrzymać ani dojść do czegokolwiek

Gość gość
a Ty ile sama zarabiasz?

Gość gość1123
5 tys przy dzisiejszych cenach wszystkiego, to zwykle pieniadze, nie zadne bogactwo rachunki 800 jedzenie 800 paliwo 400 do tego jakas rozrywka, ciuch, a to lekarz, dentysta, naprawa czegos co sie zepsulo, zawsze jakis nieplanowany wydatek sie pojawi i 2,5-3 tys nie ma i to jeszcze przy zalozeniu ze sie nie splaca zadnego kredytu itp.

Gość gość1123
bogactwo jak dla mnie zaczyna sie w momencie, w ktorym nie liczysz sie z pieniedzmi - mieszkasz w apartamencie 100m2 z widokiem na cale maisto [ok. 1mln pln u mnie w miescie], jezdzisz samochodem ktory pali 20l na setke typu nowe audi a7, nie gotujesz w domu tylko masz catering, albo po pracy idziesz do kanjpy na obiad za 60zl i na wczasy latasz do usa, chin, australii, a nie chorwacji za 2 tys na takie zycie trzeba przynajmniej zarabiac 20-30 tys

Gość gość
+20zł tys złoty na rękę/ Warszawa

bogactwo jak dla mnie zaczyna sie w momencie, w ktorym nie liczysz sie z pieniedzmi x fascynujące jacy ludzie potrafią być płytcy :classic_cool:

Gość gość
10 tys to marzenie większości z was bo nikt tyle nie zrabia jak pracuje na zwykłym etacie a o większej kwocieto jzu nie ma co mowic

Gość gość
10 tys daje dobre spokojne zycie więc jest to kwota ktora jak dla mnie mozna rzec okresla czy ktos jest bogaty oczywiscie mozna pisac****ensje prezesow bankow ale przeciez nie o to chodzi

Gość gość
ja zyje za 13 brutto na godz i na nic mnie nie stać a 10 tys toz to rozpusta:(

Gość Słodka Paskuda
uważam, że to jest pojęcia względne. Każdy inaczej to postrzega.

Gość gość1123
fascynujące jacy ludzie potrafią być płytcy x fascynujace, jak dorosli ludzie nie umieja przeczytac ze zrozumieniem 2 zdan w nazwie tematu

fascynujące jacy ludzie potrafią być płytcy x fascynujace, jak dorosli ludzie nie umieja przeczytac ze zrozumieniem 2 zdan w nazwie tematu xxx fascynujące jak ciężko ogarnąć ci czego dotyczy mój komentarz :classic_cool:

Gość gość
Dla mnie nie musi być bogaty. Ale np jak nie starcza mu do 1go na życie, albo jak jest stale na utrzymaniu rodziców, albo jak wystarcza mu najniższa krajowa na bezpiecznej posadce przez 15 lat i nic nie robi ku temu, aby zmienić pracę na lepszą, nie chce się uczyć, robić dalszych kursów - to taki człowiek nie wróży dobrze na przyszłośc. Bo trzeba by go stale utrzymywać. A jeszcze jakby dzieci doszły, to by były dzieci plus kolejne dorosłe dziecko do utrzymania. Nie dziękuję.