Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Święty Mnich z Tybetu

nie podoba mi sie jak ludzie w dzisiejszym swiecie projektuja swoje domy

Polecane posty

np wielka chata z super lazienka piekna sypialnia itp. a punkt kulminacyjny kazdego domu niewazne czy willa czy blok, to sofa i telewizor. To jest tak beznadziejne. To ja wolałbym sobie stół do bilarda postawić niż sofę i telewizor a więcej czasu spędzać w sypialni :classic_cool:

Gość gość
nie mam telewizji od 10 lat, zgadzam sie ze sa lepsze rozrywki. telewizor mam - do ogladania filmow z komputera, wiec wlaczany ze 2 razy w tygodniu na 2-3 godziny, nie wiecej. zero pioracych mozg reklam i idiotycznych polskich 'szol'. a w punkcie kulminacyjnym jest stol, krzesla i regal z planszowkami ;)

najgorsze w tej telewizji to jest to tvn 24, życie nawet tych ludzi co mieszkają w bogatych domach niczym sie nie rozni od zycia tych co mieszkaja w blokach, tez po pracy i obowiazkach telewizja i telewizja i telewizja...

Gość gość
slabo mi na sama mysl. czasami ktos w pracy pyta czy ogladalam wczoraj to albo tamto i patrza na mnie jak na kosmitke, ze od 10 lat niczego w TV nie ogladam. smutni ludzie ze smutnymi zyciami.

Gość gość
14:08 skąd pewność, że jesteś szczęśliwsza w życiu niż ci Twoi znajomi z pracy? Oni o Tobie pewnie powiedzieliby to samo, gdyby się dowiedzieli, gdzie Ty spędzasz swój wolny czas, anonimowy GOŚCIU z kafeterii. Niech każdy spędza swój czas tak, jak mu się podoba, a innym nic do tego.