Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matka boska bajkowa

Mam hipomanie

Polecane posty

🖐️ massacra Na szczęście nie :P hipomnia tak w skrócie to pierwiastkowanie :D a tak nie w skrócie to : Stan chorobliwie wzmożonego nastroju utrzymuje się minimum 4 dni i może prowadzić do poważnej dezorganizacji życia psychospołecznego. Osoba w stanie hipomaniakalnym nagle, bez uchwytnej przyczyny emanuje radością, niespożytą energią, śpi po kilka godzin dziennie lub nie śpi praktycznie w ogóle. Działa dużo, zwykle jednak nie kończy rozpoczętych aktywności, łatwo je porzuca, szybko się przy tym irytuje. Podejmuje się ryzykownych, lekkomyślnych działań ( np. nierozważne zakupy, zaciąganie długów, wielkie podróże). Staje się drażliwa, ma trudności w koncentracji i skupieniu uwagi. Łatwo nawiązuje, często ryzykowne, kontakty towarzyskie, seksualne. Mówi szybko, jest chaotyczna, nie dopuszcza nikogo do głosu.

:o normalnie jakbyś o mnie pisał z tym że ja jednak dopuszczam ludzi do głosu :p czyli wszystko że mną ok ? Tylko potem u mnie jest jeden dwa dni zjazd :\

Gość Universum
Kurde miałam to samo w zeszły weekend :D ale nie miałam pojęcia jak sie to nazywa :D

Ja sie non stop uśmiecham i większość sie pyta, czemu sie z nich śmieję. Nie mogą zrozumieć, że uśmiecham sie do nich :D a nie śmieję z nich :D