Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Justynka

Jestem wróżką i w tym temacie przepowiem przyszłość najpopularniejszym użytkowni

Polecane posty

Gość gość
Ja ci też przepowiednie przyszłość Justynko. Będziesz ssala moje jaja aż do śmierci :)

Gość gość
Kato? Akurat nie trafiłaś wrozbello. Jestem kobietą. Z ciebie taka wróżka jak ze mnie zakonnica. Hahahha

Gość gość
A czy kobieta nie może się podać za faceta? Tym bardziej że to internet. Wróżki od siedmiu boleści. Jak taka mądra jesteś to poproszę o wrozbe.

Gość gość
Taaa może jakbym w to wierzyła to bym się skusila słonko.

Gość gość
A czy mogła byś dla Mnie powrozyc. Sfera uczuć. 21 08 87. Czekam na odp. Jestem kobietą.

Gość akimuszki1212
Jego szanse jak wszystkiego innego oscylują miedzy stanem Manifestacji a jego przypadkowa każdej innej możliwości. Takze jego Zycie jest juz z gory ustalone i takze takie nie jest. Moze tez stac sie Bogiem i nie mieć potrzeby znaleźć prace. Ja tez szukam takiej okazji by sie nim stac i nie pracowac, praca jest zla i nalezy sie tylko tym co jej pożądają. a jak wiemy żądze człowieka to cale zlo :S Wiec zyjac i pracujac pracujecie na swoj grob w takim sensie, ze sie oddalacie od Czystej krainy w Swiatach ze snu xd