Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćniewie

Jak to rozumieć?

Polecane posty

Gość gośćniewie

Witam! Z góry zaznaczę, że jestem mężczyzną. Drogie Panie, proszę was o radę/pomoc. Nie jestem w stanie zrozumieć zachowania mojej niestety już byłej dziewczyny. Nie jestem z nią od tygodnia. Zaznaczę,że bardzo ją kochałem. Byliśmy razem 4 miesiące, zerwałem, ponieważ ciągle strzelała fochy i się obrażała (taki stan trwał od miesiąca jak miedzy nami się psuło) obrażała się o pierdoły i ciągle robiła z siebie poszkodowaną. Ona też chciała zerwać, ale ją uprzedziłem, bo dowiedziałem się , że spotkała się z byłym . Powiedziałem, że od dłuższego czasu nic do niej nie czułem i odszedłem. Nie mam z nią kontaktu. Wszędzie mnie poblokowala. Z tego co mówiły mi jej przyjaciółki ona ma tak samo jak ja wylane i nic już ze mną nie chce. W tą sobotę spotkałem się z moją koleżanką i moja ex też przyszła z nią. Wg z nią nie rozmawiałem i ignorowałem ją, ona na początku tak samo się zachowywała, ale po czasie zaczęło się jej dziwne zachowanie, którego nie mogę zrozumieć. Zaczęła gadać jakimiś głupimi podtekstami odnośnie naszego związku. Była dla mnie chamska, albo wredna. Patrzyła się na mnie. Potem brała jakieś małe rzeczy i we mnie rzucała. Nie wiem jak takie zachowanie rozumieć. Ja jej nic nie odpowiadałem i nie reagowałem jak we mnie rzucała i tak się zachowywała. Nie rozumiem tego zachowania. W sumie samo to, że wyszła ze mną świadczy o tym, że wcale nie jest taka obojętna. Jak wy to odbieracie? Z góry dziękuję za pomoc. Czy ona chce wrócić ? Co mam robić ? Zależy mi.

Gość gość
Ile macie lat? Zachowanie gowniary

Gość gośćniewie
ja mam 18, a ona 16

Gość gość
Nie może sobie pewnie darować, że ją ubiegłeś z zerwaniem. Daj sobie z nią spokój, jest beznadziejna.

Gość gośćniewie
czyli szans na powrót nie ma i nie mam na co liczyć, że ona się odezwie.

Gość gość
Jezu zejdź na ziemię. Jaki powrót? Do kogoś kto się obrażał, manipulował Tobą, spotykał się z byłym? Do kogoś z kim sam, nie bez powodu, zerwałeś?? Głupi jesteś i ona z tego korzysta. A niech Cię sponiewiera jeszcze raz.

Gość gośćniewie
Czy z tego co napisałem można wywnioskować, że ona napisze do mnie ? Minął już tydzień po rozstaniu i dalej cisza.

Gość gość
bo ona ma Cię gdzieś, honoru nie masz za grosz i głupi jestes, laska cie poniża a ty się pytasz czy jest szansa na powrót :-D żenada, łaska ma pewnie z ciebie niezły ubaw

Gość Carycka
Drogie Mlodziencze, milosc w waszym wieku to powinien byc tylko cukier I lukier. Trzymanie sie za raczke, czule slowa, romantyczny spacer, zarty z ktorych smiejecie sie do lez. A ta panna serwuje ci fochy, gierki, same negatywy. Urwij kontakt bo szkoda czasu na przepychanki

Gość gość
18.11 dokładnie. Wjechałes jej na ego tym że pierwszy z nią zerwałes, ona by chciała żebyś płakał za nią a Ty się umówiłes z koleżanką, chciała tylko wybadać sytuację. Nie karm jej rozdetego ego, tylko olewaj ja totalnie. Jej nie zależało, spotykała się z byłym

Gość gośćniewie
Właśnie to robię. Dzieki za mocne słowa :)

Gość gość
A dlaczego postanowiłeś ją ubiec*****erwszy zerwać? We wszystkich szkołach i kursach przetrwania uczą, że lepiej stoczyć walkę z głodnym i wściekłym niedźwiedziem niż mieć do czynienia ze wzgardzoną kobietą. Inni piją codziennie alkohol nawet abstynenci którzy go nie znoszą, latami hodują mięsień piwny, nie myją się, nie golą. Rozrzucają skarpety po podłodze, nie opuszczają deski w toalecie, żeby tylko zniechęcić kobietę do siebie i zmusić do odejścia, a ty pierwszy z nią zrywasz?!

Gość gość
Dziękuje za odpowiedzi.