Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powerbank pytania arcydziela

Polecane posty

Gość gość

witam, sory za braki .,łóżłąćę al sory, 1 wiem ze sa rozne zdania na temat napiec jak np telefon 1a a powerbank ma wyjscie 2a to istnieje szansa pecha i skrocimy zycie baterii no ze bedziemy musieli kupic nowa -do ktorej strony sie dodajecie? -ja do tej racji logiki co napisalem wyzej , 2 komus sie pomylilo i kupil mi moc wyjsciowa 2a z wygladu/wymiarow dawnej nokii 6230i (sam sobie kupilem ho wczesniej taki co ma dwie moce ladowania 1a i 2a ale to kolos trochu nie myslalem o wymiarach bo trochu mm/cm dodac do mojego smartfona no ale trzyma moc i nie ucieka zawsze laduje tyle samo razy tel) noi co sie stalo mialem tel moze 9% naladowalem tym z jednym wyjsciem 2a telefon co ma 1a wejsciowa i naladowalo potem rozlaczylem pojechalem do sklepu wrocilem patrze telefon ma 79% naladowania -pomysly? , 3 czy istnieje jakis programik co pokazuje ile w danym momencie ma powerbank tej swojej zewnetrznej energii?

Gość gość
co nikt nie zna odpowiedzi czy piszecie na posty ktore maja kilka lat, wg mnie to drugie bo nie raz wchodze na czyjes posty i widze, a na nowe sie nie odpowiada, gdybym mial kogo zapytac na miejscu nie zapisywalbym strony