Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieszkanie plus

Polecane posty

Gość gość

Czepiacie się 500 plus a to ze rozdają mieszkania patologii wam nie przeszkadza?

Gość gość
A gdzie dają te mieszkania, które jeszcze nie są wybudowane?

Gość gość
Skoro pincet dali to mieszkania tez dadzą. A po za tym jak to gdzie? PrZeciez już jest kilka miejscowości gdzie to ruszyło

Gość gość
W nosie mam takie mieszkania. Sorry w pierwszej kolejności rodziny wielodzietne a mieszkania max 50m2. I szczerze mówiąc wolę swoje mieszkanie w starej kamienicy. Kosztowało dużo by je odnowić ale mam przestrzeń.

Gość stronger39
Sam program bazuje na trochę innych zasadach niż tutaj opisujecie: http://pzfd.pl/mieszkanie-plus/ Jest to część Narodowego Programu Mieszkaniowego, który jest dedykowany głównie rodzinom kórych nie stać na razie na zakup własnego mieszkania. O ile wsparcie wynajmu moim zdaniem jest ok to nie podoba mi się tutaj branie takich mieszkań na własność. Bogacenie jednej grupy kosztem drugieij nie jest ok....

Gość Martyna35
Ja nie potrzebuję jakichś rządowych programów socjalnego rozdawnictwa, żeby godnie mieszkać. Wolę polegać na własnej kieszeni niż wyciągać ręce do państwa, które z kolei zabierze pieniądze na finansowanie takich "plusów" podatnikom, bo nie posiada własnych pieniędzy. My z mężem wybraliśmy http://www.krawdom.pl/ okazało się, że mają kapitalne oferty na mieszkania bezczynszowe, naprawdę spora oszczędność.