Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnuszka89

Jakie imię wybrać?

Polecane posty

Zastanawiam się żeby nazwać córkę Liliana albo Gabriela a jak będzie synek Aleksander. Jednak nie wiem do końca czy to dobry wybór, szukam imienia które nie jest dziwaczne ale też nie pojawia się zbyt często. Może podsuniecie mi jakiś pomysł.

Gość gość
Mi sie podoba Piotruś :)

Gość gość
Gabriela mi się w ogóle nie podoba, Liliana może być, a Aleksander bardzo ładnie tylko to zdrobnienie Olek mi się wcale nie podoba. Mi osobiście dla dziewczynki się podoba Kamila a dla chłopca Dominik

Gość gość
Wszystkie wymienione imiona są ładne, miedzynarodowe, nieudziwnione, a nie z tych najpopularniejszych więc jeśli Wam się podobają to zostałabym przy tych typach. Jeśli jednak szukacie alternatywy to moje podpowiedzi Jędrzej, Wit/Witold, a dla dziewczynki Kalina lub Marianna.

Gość gość
Wszystkie imiona są ładne. Gabrysia bardzo mi się podoba. Ps. Pozdrowienia od mego synka Olusia :)

Gość gość
a mi z tych wszystkich Gabrysia się najmniej podoba, dla nie jest po prostu brzydkie, ale to wam ma się podobać. Jeśli dziewczynka to tylko Oliwia, piękne imię!

Gość gość
Aleksander jest w pierwszej 10. najczesciej nadawanych imion. Od gabi wole liliane

Gość gość
Gabriela i Aleksander