Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży (Chyba NIE z mężem)

Polecane posty

Gość gość

Mam Kochanka i właściwie jestem pewna, że dziecko jest jego. Mam 36 lat, mąż myśli że jego i cieszy się ciążą, mamy jeszcze dwójkę dzieci. Nie wiem co robić... to 12 tydzień. Bez oszczerstw!!!

Gość gość
kolejny dziecior bekart w grzechu poczety!!!!

Gość gość
co takie k***y są warte..

Gość gość
,, Jutro będziemy szczęśliwi'

Gość gość
Powinnam z nim porozmawiać, z mężem? Co dalej...? Maz ma ciemną karnacje, a kochanek to blondyn - chyba nie muszę wyjaśniać.

Gość gość
od jak dawna masz kochanka? i czemu wlasciwie go masz, skoro maz sie cieszy z dziecka tzn ze miedzy wami jest ok?

Gość gość
idź ździro jak najdalej od nas prawych, sama se radż!

Gość gość
tzn maz to obcokrajowiec?

Gość gość
21:34 gorzej gdyby ten maz byl blondyn , a kochanek z ciemna karnacja

Gość gość
Od ponad roku mam kochanka. Temat rzeka. Poznaliśmy się na siłowni, później poszło, co raz bliżej, aż wynikł romans. Rutyna w małżeństwie, 13 lat razem. Nie wiem co teraz, jestem załamana!

Gość gość
murzyna dorwała jakiegoś!

Gość gość
Mąż jest Polakiem.

Gość gość
Jest tutaj ktoś NORMALNY, ktoś kto jest wstanie cokolwiek doradzić???

Gość gość
Pytanie czy chcesz być z mężem. Jeżeli tak to drugie pytanie czy chcesz żeby wiedział, że to nie jego dziecko. Jeżeli jesteś na 100% pewna, że to dziecko kochanka i chcesz żeby mąż wiedzial to powiedz, ale przemyśl to. Ja szczerze nie mowilabym gdybym chciala być z mężem. Skoro się cieszy to nie ma kryzysu, są starsze dzieci, będzie kolejne, wychowacie. Nie będzie wyróżniał czy odrzucal, dziecko bedzie mialo tatę, pełna rodzinę. Może to nie fair, ale różnie w życiu jest a w tej sytuacji szczerość może być rownoznaczna z rozwodem i samotnym macierzyństwem z 3 dzieci. A to, że inna karnacja to nie ważne, chyba że ciemnoskory. Moja corka jest blada blondynką o jasnych oczach a my z mezem ciemni bruneci, ciemna dość karnacja. Dziecko męża, a niepodobne do żadnego z nas.

Gość gość
obrzydliwe jestescie :O koniecznie powiedz mezowi i niech zdecyduje co dalej chce robic a co jak to wyjdzie po latach, wtedy dzieciakowi sie dostanie porzadnie

Gość gość
A kochanek wie, że Jego ?

Gość gość
Teraz pomyslalam , ze faceci maja przesr*e . Wyobrazilam sobie oderotna sytuacje :o Zyc tyle lat z niewiedza .

Gość gość
Oczywiście, że chcę być z mężem, niewyobrazam sobie, aby się z nim rozstać. Obawiam się, że poznam iż dziecko nie jest jego. Nasza dwójka dzieci ma ciemna karnacje, podobnie jak my, a tutaj może być różnie. Wiem że by mnie zostawił, to nie jest mój pierwszy "wyskok" Wie o mojej zdradzie, która miała miejsce kilka lat temu, wtedy wygadal się "kolega" Wybaczyl, ale wiem ze teraz by tego nie zrobił.

Gość gość
ale z ciebie k///a dlatego nie wolno przebaczac zdrad, nalezy natychmiat w...ac taka babe za drzwi i amen

Gość gość
Pisalam o 21:45, Wcale nie jestem obrzydliwa i sama mam dzieci z mężem, ale odnioslam się do wypowiedzi autorki szczerze, bo tak myślę że zrobilabym w podobnej sytuacji zakładając że kochanek o ciąży nie wie i się nie dowie a w razie tak wygodniej mu żeby to było dziecko męża a autorka chce być z mężem. Karnacja na prawdę nie jest problemem, szybciej jakieś cechy szczególne, ale mąż kochanka pewnie nie zna. Zresztą może będzie podobne do Ciebie.

Gość gość
Jestem kobietą i bardzo surowo oceniam mężczyzn. W zasadzie rzadko wierzę, że są jacyś jeszcze warci chodzenia po tej ziemi. Ale kiedy czytam wywody takiej, sorry wywłoki, to szczerze temu facetowi współczuję. Gzisz się po kątach, teraz zrobiłaś sobie bachora z kochankiem a jedyne co cię martwi, to to że mąż się zorientuje. Żadnej skruchy, żadnej refleksji że zmarnowałaś życie dzieciom, które już masz, dziecku, które jest w drodze i mężowi. Ja bym na miejscu męża rozwiodła się z tobą, dzieci zabrała i zmusiła do płacenia alimentów.

Gość gość
Niedobrze, że to nie pierwsze Twoje wysoki, że mąż zna Cię od tej strony, bo w razie kochanek chciałby spotkań czy wyjaśnień nie wybronisz się. Moja przyjaciółka miała kochanka, z którym bawiła się w nocnym klubie i mieszkała w hotelu na Mazurach. Świat jest mały, do hotelu przyjechał kumpel jej męża z rodziną. Oczywiście od razu powiadomił jej męża. Ten nie uwierzył, zjechal kumpla, zarzucil mu że chce zniszczyć jego małżeństwo, stanął w obronie zony ktora niby była na uczelni i jeszcze kolację na jej powrót zrobił. Ona jak na szpilach żyła a on jej później powiedział o perfidnym koledze :-)i żyją super do dziś, mają dzieci. Każdy może popełnić błąd, sztuka to znaleźć dobre rozwiazanie, dobre dla wszystkich.

Gość gość
gość dziś x ten wpis potwierdza ze jestes wiecej niz obrzydliwa

Gość gość
22:04, a skąd wiesz co autorkę martwi? Piszesz żeby mąż się z nią rozwiodl i zabral dzieci, ale dzieciom potrzebna jest matka i pelna rodzina. Nie pochwalam autorki, ale nie mowilabym na jej miejscu.

Gość gość
Każdy może popełnić błąd, sztuka to znaleźć dobre rozwiazanie, dobre dla wszystkich. x :/, caly wpis jest zenujacy, to nie jest zadne rozwiazanie robic kogos w h//a i cieszyc sie ze zlo nie wyszlo na jaw, taka kobieta powinna sama sie przyznac i dac mezowi pole wyboru, a ta kolezanka to jakas perfidna.,a maz pewnie pantofel

Gość gość
W ogole jak mozna zyc w takim strachu , ze kiedys sie wyda . Patrzec na niczego nieswiadome twarze itp. Przeciez to kara .

Gość gość
Znam taką "kobietę" Którą miało mnóstwo mężczyzn w tym ja. Jest mężatką, jej mąż wie o mnie i o jeszcze jednym, o reszcie nie wie, a ja wiem o co najmniej 6 facetach którzy ją mieli. Dziś jest w ciąży podobno z mężem ale kto to wie. Ona naprawdę ładna, ale zwykła ...! On mega przystojny, każda się na niego łasi, hajsu mają mnóstwo, obecnie są na urlopie, zakochani i szczęśliwi 40latkowie. Ona jeszcze 3 miechy temu robiła mi loda po pijaku za barem. Nie uwierzyli byście jak jest atrakcyjna, ale takie najczęściej korzystają z życia i pruja się gdzie popadnie.

Gość gość
22:14 Bo pisze o tym w postach. Tak trudno czytać ze zrozumieniem. Ta "matka" nie myślała o dzieciach ani rodzinie gdy gziła się z innym. I teraz nadal nie myśli boi się tylko o swoją dupę. Założę się że na szali ma wygodne życie u boku męża. A kochanek wiadomo. Zabawić się i tyle. Po co mu kobita z trzema bachorami na głowie. I zauważ że ona nie pisze że kocha męża i że ta zdrada to błąd.obrzydliwa baba.