Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekolog mężczyzna

Polecane posty

Gość gość

Uważam, iż mężczyźni nie powinni wybierać specjalizacji z ginekologii, a kobiety nie powinny chodzić do mężczyzn ginekologów. Mężczyznom brakuje empatii, ginekologia nie jest dla mężczyzn.

Gość gość
Hahaha, ginekologowi brakuje empatii? :D Dziwne, bo nigdy nie doznałam braku wyczucia od facetów. Wręcz przeciwnie, obchodzili się ze mną jak z jajkiem. Za to babki były wredne, tylko straszyły jakimiś nowotworami i innymi dziwactwami czy rozwierały mnie wziernikiem jakbym co najmniej 6 dzieci urodziła i miała wiadro miedzy nogami. Może dla brzydkich kobiet faceci są niemili, ale nie dla mnie :) Babki jak widac są zawistne :)

Gość Ja_Dyzio
to jest pewne na 150 procent , sprawdzone i udowodnione , gdy kobieta 'zaciążona' i ciąża jest potwierdzona wybiera sobie Panią DOKTOR , która dodatkowo jest PANNĄ albo ma swoje przeżycia związane ze swoim życiem prywatnym nie do końca fajnym lub sama poroniła to każdą pacjentkę, która przybędzie na 'samolot' lub inny 'helikopter' potraktuje jako ZŁO i zamiast pomóc jako ginekolog doprowadzi do śmierci dziecka w łonie matki , są takie 'france' , które się odgrywają za własne niepowodzenia życiowe w życiu prywatnym , badanie u faceta Gina to prosta piłka , rozchyl nogi, popatrzymy , jest dobrze, kolejne badanie za miesiąc i do kasy ! zwykle taki Gin pracuje w szpitalu i odbiera poród, zatem spoko , facet też człowiek !

Gość gość
Pierwszy raz poszlam do baby potraktowala mnie jak szmate jak od niej wyszlam cala sie trzeslam od tamtej pory wiecej do baby gina nie poszlam i nie pojde mezczyzni bez porownania lepiej traktuja pacjenke

Gość gość
Gdyby nie było ginekologów facetów, to ja bym się nigdy nie badała. Baby są niedelikatne, bo wiedzą, że p***a nie szklanka i się nie stłucze. Faceci zawsze są delikatniejsi.

Gość gość
ja przez kobiety mialam tylko usg robione gdy bylam w szpitalu w ciazy. zdecydowanie wole gina faceta. kobiety w tej specjalizacji to jakies noeporozumienie totalne

Gość karrixx

Jeżeli ginekolog to tylko dr. Antoni Kubiak! Wcześniej bałam się pójść do ginekologa mężczyzny, ale teraz muszę stwierdzić, że jest on bardziej delikatny niż wszystkie ginekolożki u których byłam.  Moim zdaniem nie ma się czego bać.