Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie pasje pociągają was kobiety u mężczyzny ?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jak w temacie

Gość gość
takie które nie dominują życia partnerskiego. na pewno nie gierki, hazard, czy sporty ekstrem.

Gość szry
a czemu sporty ekstremalne nie? a co jesli sie dobiora sie 2 osoby lubiace sporty ekstremalne? hazard czy inne gry to raczej negatywy, podpadajace pod uzaleznienie, wiec ciezko je nazwac pasjami.

Gość gość
Lubie jak facet interesuje się astrofizyka, astronomia i potrafi ciekawie opowiadać na ten temat. Z moim ideałem, wspólnie byśmy gapili się w rozgwiezdzone, bieszczadzkie niebo :)

Gość gość
Piłka nozna i wyjazdy na mecze. Ze mna oczywiscie

Gość gość
sporty walki i czytanie ambitnych książek

Gość gość
sporty ekstremalne odpadają w przedbiegach, bo niosą za sobą wyższe ryzyko uszczerbku na zdrowiu niż jakiekolwiek inne pasje. mnie już bardziej pociągałoby u faceta to, że potrafi coś naprawić, nawet coś ugotować, jeśli ma taką pasję. Wspinaczkę czy jazdę na motorze odbieram obojętnie, a nawet negatywnie, bo to świadczy o braku poczucia odpowiedzialności.

Gość gość
Sporty ekstremalne są dla ludzi, którzy nie planują dzieci. A co do pasji? Cóż, w sumie to nie musi mieć jakiejś tam wielkiej pasji...

Gość gość
dla mnie wystarczy,że Ona będzie lubiła coś więcej jak ploty z koleznkami, jedzenie chipsów, i ogladanie babskich seriali np niech ma jakieś hobby zajęcia czytanie,zwierzęta,kopanie w ogródku ,dzierganie na drutach czy nerwach:D

Gość gość
moze czego nie akceptuje z pasji i faceta tak bedzie łatwiej tj piwska i leżenie odwłokiem przed TV lub latanie z kumplami po knajpach bo wczesniej czy pożniej skonczy się na d****ach!

Gość gość
Mnie pociąga w mężczyznach pasja do ręcznych prac twórczych w metalu lub drewnie, np trollsky robiący noże, kowalstwo artystyczne, stolarka. Do tego jeszcze dobra książka i film, gra na jakimś instrumencie (najlepiej perkusja, bas).

Gość gość
a ja lubie jak zajmuje się kotami

Gość gość
Mój chłopak genialnie jeździ na koniach, potrafi z każdym koniem dać sobie radę. Wygrywał rajdy, umie jazdę westernową i to zwróciło moją uwagę na niego. Ogólnie każdy sport może być, ale niech biega, uprawia triatlon, a nie wyścig starą beemką na dystansie remiza - dom sołtysa.

Gość zuel
pociagaja mnie pasje intelektualne, jak pasja do logiki, racjonalizmu, sprawiedliwosci. no i wszecstronna wiedza o swiecie, historii, polityce, literaturze, naukach humanistycznych oraz wielki szacunek dla nauk scislych. przy tym dobrze, jak posiada pasje do dbania o siebie i wlasne zdrowie. oprocz tego moze miec pomniejsze zainteresowania, np. sprot, ale to juz wegle wlasnych upodoban. oby nie jakies drogie i niebezpieczne hobby, lub otumaniajace umysl.

Gość gość
Sztuki walki, jazda na nartach, desce i muzyka to mnie pociąga. Poza tym sprzątanie, gotowanie, takie praktyczne pasje ☺

Gość gośćmen
Ech, kobietki, kobietki... Pasje są fajne na etapie wzajemnej fascynacji, potem kiedy zaczyna się kuźnia życia zaczynają Wam przeszkadzać. Zaczynacie je postrzegać jako konkurencje dla rodziny, spraw domowych, itp.

Gość gość
lubie jak czyta jak ma czas a nie lata z kumplami jak inni

Gość gość
gość dziś Triatlon?! Może od razu pięciobój i maraton pustynny w dolinie śmierci? Albo kowal grający na basie no weź